Проектна картичка

  • RFID industry project card

    Проектна картичка за РФИД индустрија

    MIND ја води индустријата за паметни картички РФИД од 1996 година, ние самостојно развивме информативен систем за контрола на квалитетот на следливоста на целиот процес за да ги гарантираме сите лични карти,
    картички за транспорт, картички ЕТЦ, билети за автобус РФИД, лични карти за ученици во училиштата, медицинска картичка, здравствена картичка и картичка за вработените кои МИНД ги произведува беа квалификувани.