Случај

 • Управување со магацин

  Управување со магацин

  РФИД технологијата донесе голема промена за управувањето со магацинот.Поради брзата брзина на читање/пишување, долгиот опсег на читање, големиот капацитет за складирање и безбедното пренесување податоци, веќе има ...
  Прочитај повеќе
 • Успешен случај на лични карти MIND rfid

  Успешен случај на лични карти MIND rfid

  РФИД-картичката генерално користи ПВЦ материјал, но исто така може да го користи и најдобриот материјал за заштита на животната средина, како што е компјутер, материјал PETG според барањата на клиентот.MIND може да подготви ...
  Прочитај повеќе
 • Смарт IC футрола за банкарска картичка

  Смарт IC футрола за банкарска картичка

  Банкарската картичка е поделена на картичка со магнетна лента и Smart IC-картичка, вклучувајќи контактна IC-чип-картичка и RFID-картичка, исто така, ние ја нарекуваме бесконтактна IC-картичка.Smart IC банкарска картичка се однесува на картичка со IC чип а...
  Прочитај повеќе
 • РФИД библиотечен систем

  РФИД библиотечен систем

  Врз основа на степенот на автоматизација на системот за библиотека РФИД, практичноста, големиот капацитет и сл., тој е широко распространет во се повеќе земји.Луѓето можат лесно да позајмуваат и да вратат книга.Може да го модернизира ли...
  Прочитај повеќе
 • Апликациите за РФИД портали и портали водат евиденција о

  Апликациите за РФИД портали и портали водат евиденција о

  Апликациите за РФИД портали и портали ги следат стоките во движење, ги лоцираат на локации или го проверуваат нивното движење низ зградите.РФИД читачи, со соодветни антени поставени на вратата...
  Прочитај повеќе
 • РФИД за гаранција

  РФИД за гаранција

  РФИД за гаранција, враќање и поправка Следењето на стоките вратени под гаранција или оние на кои им треба сервисирање или тестирање/калибрација може да биде предизвик.Осигурувајќи се дека правилните проверки и работа се в...
  Прочитај повеќе
 • ПВЦ карта за гребење

  Ова е државен проект дека картичката е наменета за корисникот да го користи серискиот број и пинкодот за да се најави на веб-локација за да се регистрира.Успешно го добивме овој проект со нашиот многу квалитетен принт...
  Прочитај повеќе
 • Јавен превоз

  Јавен превоз

  Нашите производи интензивно се користат во различни интелигентни РФИД решенија во различни области на јавниот транспорт и управување со библиотеки, идентификација на животни, наплата на патарина итн. Со Excel...
  Прочитај повеќе
 • NFC решение Honda куќиште

  Решение за NFC: MIND го потпиша стратегиското партнерство со HONDA во 2017 година. Со користење на MIND NFC-картичка (Near Field Communications), клиентот едноставно допрете го мобилниот со овозможен NFC на картичката што може да ...
  Прочитај повеќе
 • Магнетна членска картичка и држач

  Магнетна членска картичка и држач

  Oject е за клиентот отвори нова Јапонска кујна храна градот треба целосен производ на членството manament, тие сакаат да го користат системот и членската картичка за потрошувачка, повторно вчитаат пари, развиваат нови г...
  Прочитај повеќе
 • Управување со логистика

  Управување со логистика

  РФИД технологијата носи голема промена во полето на складирање и логистика.Поради брзата брзина на читање/пишување, долгиот опсег на читање, големиот капацитет за складирање и безбедното пренесување податоци, има ...
  Прочитај повеќе
 • Решение за клучеви на хотелот Хилтон Мериот

  Решение за клучеви на хотелот Хилтон Мериот

  РФИД картички за гостински соби во хотелот /SALTO/BETECH/ADEL Во современото општество, РФИД-картичките се сè попопуларни во системот за заклучување на хотелските соби.Како еден од главните производи во MIND RFID, MIND's RFID Hotel Gue...
  Прочитај повеќе
12Следно >>> Страница 1/2