РФИД картичка за блокирање

  • RFID blocking card

    РФИД картичка за блокирање

    РФИД блокирачка картичка / штит картичка е со големина на кредитна картичка која е дизајнирана да ги заштити личните информации зачувани на кредитни картички, дебитни картички, паметни картички, РФИД возачки дозволи и кои било други РФИД картички од крадци на е-џепни краци користејќи рачни РФИД скенери.