Специјални ознаки rfid

 • UHF LED Inlay

  УХФ ЛЕД-влошка

  Некои РФИД апликации бараат да се најде одредена единица од групните ставки. УХФ ЛЕД-инлеј е идеален дизајн за да се постигне решение за наоѓање ставки, погодно за конверзија на разни РФИД-етикети. Со универзален РФИД-уред, чита и ја лоцира ВЛЕЗ / ознаката со специфичен TID, а потоа далечински активира ЛЕР, реализирајте го брзото пребарување и лоцирајте ги целните ставки! Помогнете да ја пронајдете локацијата на предметот, значително да ги подобрите ефикасноста на пребарувањето и нивото на управување! Совршената комбинација на UHF читање на далечина и LED осветлување ги елиминира индустриските точки на болка и ја прави апликацијата РФИД повредна!

 • RFID Jewelry tag

  Ознака за накит РФИД

  Имајте на ум многу специјални ознаки RFID како ознака за перење РФИД, ознака за накит РФИД, ознака за предното стакло РФИД, ознака за гума РФИД, ознака за облека РФИД итн.

 • RFID laundry tag

  Ознака за алишта РФИД

  Имајте на ум многу специјални ознаки RFID како ознака за перење РФИД, ознака за накит РФИД, ознака за предното стакло РФИД, ознака за гума РФИД, ознака за облека РФИД итн.

 • RFID tire tag

  РФИД ознака на гума

  Имајте на ум многу специјални ознаки RFID како ознака за перење РФИД, ознака за накит РФИД, ознака за предното стакло РФИД, ознака за гума РФИД, ознака за облека РФИД итн.

 • RFID windshield tag

  Ознака на шофершајбната РФИД

  Имајте на ум многу специјални ознаки RFID како ознака за перење РФИД, ознака за накит РФИД, ознака за предното стакло РФИД, ознака за гума РФИД, ознака за облека РФИД итн.