Kartu dumasar-proyék

  • Kualitas luhur harga murah pamarentah tikét beus rfid kartu pinter

    Kualitas luhur harga murah pamarentah tikét beus rfid kartu pinter

    Spésialisasi: Waterproof / Weatherproof
    Mode komunikasi: Euweuh atawa ngaropéa
    Nagara asal: Chengdu/Sichuan/Cina
    Merk: Chengdu Mind
    Bahan: PVC, PET, Kertas, BIO PVC
    Ketebalan: 0.38mm, 076mm (standar), jsb.
    Ukuran: ukuran standar 86mmx54mm atanapi ukuran sareng bentuk anu anjeun pikahoyong
    Sertipikat: ISO9001/14001/45001, SGS, TUV, RoSH
    Jenis:Kartu beus/tikét, kartu nilai disimpen, kartu perjalanan
    Sampel: Kirim patarosan kanggo conto gratis

     

     

  • Proyék industri ngaropéa kartu kaséhatan rumah sakit beus kartu diskon supermarket tikét

    Proyék industri ngaropéa kartu kaséhatan rumah sakit beus kartu diskon supermarket tikét

    Pikiran geus ngarah industri kartu pinter RFID saprak 1996, urang timer dimekarkeun sakabeh prosés traceability sistem informasi kontrol kualitas pikeun ngajamin sagala kartu ID,
    kartu angkutan, kartu jsb, tikét beus rfid, KTP murid sakola, kartu médis, kartu kaséhatan sarta kartu pagawe nu MENDOR ngahasilkeun éta mumpuni.

    Sertipikat: SGS ISO9001

    Ukuran: 85.5 * 54mm, 90 * 50mm atanapi ngaropéa

    Beurat: 290gsm / 300gsm / 250gsm jsb.

    Karajinan: stamping emas, édisi husus warna spot percetakan

    Aplikasi: Klub/iklan/bisnis/supermarket jsb.

    Permukaan: Matte Glossy Frosted jsb.