РФИД епоксидна картичка

  • RNFC/RFID epoxy card/Social stickers

    Налепници RNFC / RFID епоксидна картичка / социјални

    РФИД епоксидна картичка се однесува на РФИД чипот ставен во епоксидна готова картичка. Епоксидна картичка е транспондери ламинирани во епоксиден материјал зајакнат со стаклени влакна. Епоксидна картичка обезбедува извонредни перформанси и издржливост во тешки услови на животната средина, и се достапни со најпопуларните технологии со RFID чип од 125 KHz и 13,56 MHz.