РФИД-ознаки

 • RFID woven wristband

  Плетена нараквица РФИД

  Широко користен на кампуси, забавни паркови, автобуси, области за контрола на пристап, концерти и спортски активности итн.

 • RFID keyfob

  РФИД клуч-фоб

  Умот има повеќе од 20 различни ABS за избор на клиент, големината / формата е различна според различните потреби на клиентот. Добредојдовте ОЕМ дизајн.

 • UHF LED Inlay

  УХФ ЛЕД-влошка

  Некои РФИД апликации бараат да се најде одредена единица од групните ставки. УХФ ЛЕД-инлеј е идеален дизајн за да се постигне решение за наоѓање ставки, погодно за конверзија на разни РФИД-етикети. Со универзален РФИД-уред, чита и ја лоцира ВЛЕЗ / ознаката со специфичен TID, а потоа далечински активира ЛЕР, реализирајте го брзото пребарување и лоцирајте ги целните ставки! Помогнете да ја пронајдете локацијата на предметот, значително да ги подобрите ефикасноста на пребарувањето и нивото на управување! Совршената комбинација на UHF читање на далечина и LED осветлување ги елиминира индустриските точки на болка и ја прави апликацијата РФИД повредна!

 • ConquerorMini UHF On-metal tag

  ОсвојувачMini UHF Ознака на метал

  Освојувачот на сериската мини UHF-метална ознака се појави за метални предмети, како што се алатки, инструменти итн.
  Сериската ознака на освојувачот е пасивен UHF TAG од индустриско одделение, се одликува со висока отпорност на температура, отпорност на корозија, водоотпорно ниво IP67, отпорност на метал и други нагласи.
  Без оглед на тоа што е прицврстено на метална површина или имплантант внатре, може да се прочита, да се прочита групно, па дури и да се прочита магацинот. РФИД апликацијата може да се користи широко и да се развива на бесконечен начин!

 • RFID Jewelry tag

  Ознака за накит РФИД

  Имајте на ум многу специјални ознаки RFID како ознака за перење РФИД, ознака за накит РФИД, ознака за предното стакло РФИД, ознака за гума РФИД, ознака за облека РФИД итн.

 • RFID laundry tag

  Ознака за алишта РФИД

  Имајте на ум многу специјални ознаки RFID како ознака за перење РФИД, ознака за накит РФИД, ознака за предното стакло РФИД, ознака за гума РФИД, ознака за облека РФИД итн.

 • RFID tire tag

  РФИД ознака на гума

  Имајте на ум многу специјални ознаки RFID како ознака за перење РФИД, ознака за накит РФИД, ознака за предното стакло РФИД, ознака за гума РФИД, ознака за облека РФИД итн.

 • RFID windshield tag

  Ознака на шофершајбната РФИД

  Имајте на ум многу специјални ознаки RFID како ознака за перење РФИД, ознака за накит РФИД, ознака за предното стакло РФИД, ознака за гума РФИД, ознака за облека РФИД итн.

 • RFID disposable wristband

  Нараквица за еднократна употреба РФИД

  широко користен во аеродромската парцела, следење на парцелата, идентификација на пациентот, идентификација, управување со затворот, управување со мајката и грижата за децата

 • RFID paper wristband

  РФИД хартиена нараквица

  Широко користени болници, области за контрола на пристап, концерти, аеродроми итн.

 • RFID Silicone wristband

  RFID силиконски нараквица

  широко користен на кампуси, забавни паркови, автобуси, области за контрола на пристап, концерти итн.

 • MT001 Asset management rfid tag

  MT001 таг за управување со средства rfid

  РФИД антиметалната ознака е исто така еден вид електронска ознака RFID, која обично се користи за пренос и примање податоци. На површината ќе се користат материјали што можат да апсорбираат електромагнетни бранови. Овој материјал има и некои предности: како полесен во тежина, може да издржи висока температура, влажен доказ, може да одолее на корозија.

12 Следно> >> Страна 1/2