Ракави за блокирање на РФИД

  • RFID blocking sleeves

    Ракави за блокирање на РФИД

    РФИД блокирачка картичка / штит картичка / имател е со големина на кредитна картичка која е дизајнирана да заштитува лични информации зачувани на кредитни картички, дебитни картички, паметни картички, РФИД возачки дозволи и кои било други РФИД картички од крадци на е-џепни картички
    рачни РФИД скенери.