РФИД животинска ознака

 • Animal ear tag

  Tagивотинска ознака за уво

  MIND произведува широк спектар на производи за тркачки животни РФИД, вклучително: РФИД гулаб прстен, ознака за уво од крава, обетка за овци и ознака за вбризгување животни итн.
  Добредојдовте ОЕМ дизајн.

 • Pigeon ring

  Прстен од гулаб

  MIND произведува широк спектар на производи за тркачки животни РФИД, вклучително: РФИД гулаб прстен, ознака за уво од крава, обетка за овци и ознака за вбризгување животни итн.
  Добредојдовте ОЕМ дизајн.