Туристичка фабрика

dav

MIND rfid фабрика од 1996 година

dav

УМ фабрика топ 3 во Кина

dav

Повеќе од двесте вработени

dav

УМИСЛЕН постројка без прашина

dav

РФИД сува влошка Muehlbauer етикета спојувач

dav

Налепница РФИД етикета RFID етикета Мјуелбауер етикета близок поглед

dav

Автоматско соединение РФИД uhf етикета

dav

РФИД етикета RFID налепница автоматско соединение

dav

Изработка на филм за печатење пластична картичка CMYK

dav

РФИД картички Хајделберг CMYK Офсет-печатење

dav

Контактна картичка, ламиниране со ic картичка

dav

РФИД безконтактна IC-капсулација

dav

Контактирајте ги инкапсулацијата на IC чиповите и тестирањето на чиповите

dav

Инкапсулација со чип за контакт со паметни картички

dav

ПВЦ преклопување

dav

Ултразвучно капсулирање за RFID ознаки и клучни копчиња

dav

ласерска машина за кодирање

dav

Магнетната лента се преклопува

dav

Вриење на ПВЦ картичка

dav

Код за прскање за паметни картички

dav

УВ-број за картички RFID

dav

MIND лабораторија за тестирање за проверка на квалитетот

dav

MIND лабораторија за тестирање за контрола на квалитетот

dav

MIND лабораторија за тестирање за апликација за симулација на форми

dav

MIND лабораторија за тестирање за етикети на rfid картички и rfid

dav

Пакет бела кутија за ПВЦ картички

dav

Матичен пакет картонски паметни картички