РФИД паричник за блокирање

  • RFID blocking wallet

    РФИД паричник за блокирање

    РФИД Блокирачки паричник / Шилд картичка е со големина на кредитна картичка дизајнирана да ги заштити личните информации зачувани на кредитни картички, дебитни картички, паметни картички, РФИД возачки дозволи и кои било други РФИД картички од крадци на е-џепни краци користејќи рачни РФИД скенери.