ПВЦ картички

 • Целосно печатење во боја ПВЦ матирано проѕирна проѕирна картичка

  Целосно печатење во боја ПВЦ матирано проѕирна проѕирна картичка

  Умот транспарентна картичка, чиста визит-картичка, матирана картичка е изработена од 100% сосема нов ПВЦ материјал и го следи меѓународниот стандард ISO 78116. Исто така, може да се прилагоди големината и дебелината.

  Специјалност: Водоотпорен / Водоотпорен
  Режим на комуникација: Нема или прилагоден
  Земја на потекло: Ченгду/Сечуан/Кина
  Марка: Chengdu Mind
  Материјал: Транспарентен ПВЦ
  Дебелина: 0,38 mm, 076 mm (стандардна) итн.
  Големина: стандардна големина 86mmx54mm или други големини и форми што ги сакате
  Површина: мат финиш/сјајна итн.
  Тип: замрзната транспарентна проѕирна картичка
  Печатење: печатење на свилен екран, печатење CMYK, ласерско печатење итн.
  Примерок: Испратете барање за бесплатни примероци

 • Трговија на големо со евтина приспособена картичка за гребење на ПВЦ

  Трговија на големо со евтина приспособена картичка за гребење на ПВЦ

  Областа за гребење и количината на гребење и бојата/сечењето на гребење може да се приспособат.Ние нудиме многу опции за персонализација.

  Специјалност: Водоотпорен / Водоотпорен
  Режим на комуникација: Нема или прилагоден
  Земја на потекло: Ченгду/Сечуан/Кина
  Марка: Chengdu Mind
  Материјал: ПВЦ, ПЕТ, хартија + панел за гребење
  Дебелина: 0,25 mm, 0,38 mm, 076 mm (стандардна) итн.
  Големина: стандардна големина 86mmx54mm или други големини и форми што ги сакате
  Површина: мат финиш/сјајна итн.
  Тип: картичка за гребење
  Печатење: печатење на свилен екран, печатење CMYK, ласерско печатење итн.
  Примерок: Испратете барање за бесплатни примероци

 • Пластична членска картичка OEM QR код/баркод

  Пластична членска картичка OEM QR код/баркод

  Умот има повеќе од 500 различни калапи (со различна форма/големина) за ПВЦ абнормална картичка и исто така можеме да направиме која било прилагодена големина, дебелина и форма според цртежот на клиентите.

  Специјалност: Водоотпорен / Водоотпорен
  Режим на комуникација: Нема или прилагоден
  Земја на потекло: Ченгду/Сечуан/Кина
  Марка: Chengdu Mind
  Материјал: ПВЦ, ПЕТ, хартија, проѕирен ПВЦ
  Дебелина: 0,38 mm, 076 mm (стандардна) итн.
  Големина: стандардна големина 86mmx54mm или други големини и форми што ги сакате
  Површина: мат финиш/сјајна итн.
  Тип: Баркод / ​​картичка со QR код
  Печатење: печатење на свилен екран, печатење CMYK, ласерско печатење итн.
  Примерок: Испратете барање за бесплатни примероци

 • Пластична членска картичка OEM QR код/баркод

  Пластична членска картичка OEM QR код/баркод

  Mind Barcode-картичката е претежно направена од 100% сосема нов ПВЦ материјал и го следи меѓународниот стандард ISO 7816. Баркодот, QR-кодот може да се прилагоди и нудиме многу опции за персонализација.

  Специјалност: Водоотпорен / Водоотпорен

  Режим на комуникација: Нема или прилагоден

  Земја на потекло: Ченгду/Сечуан/Кина

  Марка: Chengdu Mind

  Материјал: ПВЦ, ПЕТ, хартија, проѕирен ПВЦ

  Дебелина: 0,76 mm, 0,84 mm или прилагодена

  Големина: стандардна големина 86mmx54mm или други големини и форми што ги сакате

  Површина: мат финиш/сјајна итн.

  Тип: Баркод / ​​картичка со QR код

  Печатење: печатење на свилен екран, печатење CMYK, ласерско печатење итн.

  Примерок: Испратете барање за бесплатни примероци

 • Подарок за празници во продавница за фабричка цена

  Подарок за празници во продавница за фабричка цена

  Подарок картичка е еден вид паметна картичка.Составен е од чип и индукциона антена.Чипот и индукциската антена се спакувани во картичка.Картичката е изработена од стандардни PVC, ABS, домашни миленици и други материјали, без изложен дел.

  Специјалност: Водоотпорен / Водоотпорен
  Режим на комуникација: Нема или прилагоден
  Земја на потекло: Ченгду/Сечуан/Кина
  Марка: Chengdu Mind
  Материјал: ПВЦ, ПЕТ, хартија, проѕирен ПВЦ
  Дебелина: 0,38 mm, 076 mm (стандардна) итн.
  Големина: стандардна големина 86mmx54mm или други големини и форми што ги сакате
  Површина: мат финиш/сјајна итн.
  Тип: празнична подарок картичка
  Печатење: печатење на свилен екран, печатење CMYK, ласерско печатење итн.
  Примерок: Испратете барање за бесплатни примероци

 • Прилагодено печатарско училиште/фирми/државна лична карта со фотографија

  Прилагодено печатарско училиште/фирми/државна лична карта со фотографија

  Умот приспособена лична карта е направена од 100% сосема нов ПВЦ материјал и го следи меѓународниот стандард ISO 7816.

  Специјалност: Водоотпорен / Водоотпорен
  Режим на комуникација: RFID/NFC
  Фреквенција: 125Khz/13,56Mhz
  Земја на потекло: Ченгду/Сечуан/Кина
  Марка: Chengdu Mind
  Материјал: ПВЦ, ПЕТ, хартија, проѕирен ПВЦ
  Дебелина: 0,76 mm, 0,84 mm или прилагодена
  Големина: стандардна големина 86mmx54mm или други големини и форми што ги сакате
  Површина: мат финиш/сјајна итн.
  Тип: лична карта за паметен чип со фотографија
  Печатење: печатење на свилен екран, печатење CMYK, ласерско печатење итн.
  Примерок: Испратете барање за бесплатни примероци

 • Бела карта со ПВЦ лична карта со инкџет за печатење за Epson/Cannon/A4 ПВЦ картичка

  Бела карта со ПВЦ лична карта со инкџет за печатење за Epson/Cannon/A4 ПВЦ картичка

  MIND Inkjet PVC картичките имаат специјална нано-облога на површината, може да апсорбира мастило.Затоа, може да печати на инк-џет печатач како што се Epson, Canon.

  Специјалност: Водоотпорен / Водоотпорен
  Режим на комуникација: Нема или прилагоден
  Земја на потекло: Ченгду/Сечуан/Кина
  Марка: Chengdu Mind
  Материјал: Материјал за печатење со инк-џет
  Дебелина: 0,76 mm, 0,84 mm или прилагодена
  Големина: стандардна големина 86mmx54mm или други големини и форми што ги сакате
  Површина: мат финиш/сјајна итн.
  Тип: Баркод / ​​картичка со QR код
  Печатење: печатење на свилен екран, печатење CMYK, ласерско печатење итн.
  Примерок: Испратете барање за бесплатни примероци

 • Фантастична ПВЦ картичка за лојалност со гравирана членска картичка со печатена клубска картичка во 4 бои

  Фантастична ПВЦ картичка за лојалност со гравирана членска картичка со печатена клубска картичка во 4 бои

  Mind Loyalty картичка, членска картичка, VIP-картичка е претежно изработена од 100% сосема нов ПВЦ материјал и го следи меѓународниот стандард ISO 7816. Баркод, QR код, магнетна лента, безбедносно печатење може да се приспособат и нудиме многу опции за персонализација.

  Специјалност: Водоотпорен / Водоотпорен
  Режим на комуникација: RFID/NFC
  Земја на потекло: Ченгду/Сечуан/Кина
  Марка: Chengdu Mind
  Материјал: ПВЦ, ПЕТ, хартија, проѕирен ПВЦ
  Дебелина: 0,76 mm, 0,84 mm или прилагодена
  Големина: стандардна големина 86mmx54mm или други големини и форми што ги сакате
  Површина: мат финиш/сјајна итн.
  Тип: картичка за лојалност
  Печатење: печатење на свилен екран, печатење CMYK, ласерско печатење итн.
  Примерок: Испратете барање за бесплатни примероци

 • Приспособена картичка со магнетна лента за печатење во целосна боја

  Приспособена картичка со магнетна лента за печатење во целосна боја

  Картичката Mind Magnetic stripe го следи меѓународниот стандард ISO 7816. Пругата содржи три траки или 2 траки, може да биде црна/сива/златна/сребрена боја.Може да се снима со алфанумерички знаци.

  Специјалност: Водоотпорен / Водоотпорен
  Режим на комуникација: Нема или прилагоден
  Земја на потекло: Ченгду/Сечуан/Кина
  Марка: Chengdu Mind
  Материјал: ПВЦ, ПЕТ, хартија, проѕирен ПВЦ
  Дебелина: 0,76 мм или прилагодена
  Големина: стандардна големина 86mmx54mm или други големини и форми што ги сакате
  Површина: мат финиш/сјајна итн.
  Тип: Картичка со магнетна лента
  Печатење: печатење на свилен екран, печатење CMYK, ласерско печатење итн.
  Примерок: Испратете барање за бесплатни примероци

   

 • Трговија на големо со евтина цена ПВЦ визит-картичка од хартија за домашни миленици

  Трговија на големо со евтина цена ПВЦ визит-картичка од хартија за домашни миленици

  Визит-картичката Mind е изработена од 100% сосема нов ПВЦ материјал и го следи меѓународниот стандард ISO 7816 или во прилагодена форма или брод.

  Специјалност: Водоотпорен / Водоотпорен

  Режим на комуникација: Нема или прилагоден

  Земја на потекло: Ченгду/Сечуан/Кина

  Марка: Chengdu Mind

  Материјал: ПВЦ, ПЕТ, хартија, проѕирен ПВЦ

  Дебелина: 0,38 mm, 076 mm (стандардна) итн.

  Големина: стандардна големина 86mmx54mm или други големини и форми што ги сакате

  Сертификат: ISO9001/14001/45001, SGS, TUV, RoSH

  Тип: визит-картичка за членство

  Примерок: Испратете барање за бесплатни примероци