Картички

 • RNFC/RFID epoxy card/Social stickers

  Налепници RNFC / RFID епоксидна картичка / социјални

  РФИД епоксидна картичка се однесува на РФИД чипот ставен во епоксидна готова картичка. Епоксидна картичка е транспондери ламинирани во епоксиден материјал зајакнат со стаклени влакна. Епоксидна картичка обезбедува извонредни перформанси и издржливост во тешки услови на животната средина, и се достапни со најпопуларните технологии со RFID чип од 125 KHz и 13,56 MHz.

 • Membership/Business card

  Членство / деловна картичка

  Mind визит-картичката е изработена од 100% нов материјал од ПВЦ и го следи меѓународниот стандард ISO 7816 или во прилагодено брод или форма.

 • Barcode card

  Картичка со баркод

  Mind баркод-картичката е претежно изработена од 100% нов ПВЦ материјал и го следи меѓународниот стандард ISO 7816. Барк-код, QR-код може да се прилагоди и ние нудиме многу опции за персонализација.

 • 13.56Mhz HF rfid card

  13,56Mhz HF rfid картичка

  Картичките 13,56Mhz HF rfid го следат протоколот ISO 14443A и ISO 15693, ISO14443B. Тие имаат голема големина на EEPROM, висока безбедност и клиентот може да напише датум на секој дел и блокови. Се применува повеќе апликации.

 • 125khz LF rfid card

  125khz LF rid картичка

  MIND понуда EM4305, EM4200, EM4100, TK4100 (компатибилен со чип EM4100), ATMEL T5577 и компатибилни HID 125KHZ LF Smart RFID картички, главно LF Smart RFID картички се читаат само како EM4100, TK4100 итн. Но, ATMEL T5577 и HID 26bits и HID 37 битовите можат да читаат и повторно да пишуваат податоци внатре.

 • Dual frequency rfid card/Hybrid card

  Двојна фреквенција rfid картичка / хибридна картичка

  Двојна фреквенција rid картичка е еден вид интелигентна индукциска картичка со висока технологија и целосни функции. Комбинацијата на картичка со ниска фреквенција, картичка со висока фреквенција и UHF картичка е позната и како картичка со двојна фреквенција. Главно се користи во банки, училишта и други области.

 • Fudan F08 card

  Картичка Фудан Ф08

  Картичката Fudan F08 е составена од чип fm11rf08, антена и база на картички; не носи напојување; ја добива енергијата од читателот преку антената за работа, а комуникацијата со читателот се реализира со технологија на радиофреквенција.

 • Mifare card

  Картичка Мифаре

  Картичката Mifare користи оригинален чип NXP, како NXP mifare classic 1k s50, NXP mifare classic 4k s70, NXP mifare Ultralight ev1, NXP mifare Ultralight c, NXP mifare Desfire 2k / 4k / 8k ev1, NXP desfire 2k / 4k / 8k ev2 и NXP mifare плус 2k / 4k итн.

 • NFC cards

  Картички НФЦ

  NFC е технологија за безжична врска што овозможува лесна, безбедна и брза комуникација. Во споредба со РФИД, NFC има карактеристики на блиско растојание, висок ширина на опсег и мала потрошувачка на енергија.

 • RFID clawshell card

  Картичка на РФИД

  Повеќето РФИД картички за ножеви се со фреквенција од 125Khz и со чип Atmel: T5577 или E-Marine чип: EM4100, ние исто така имаме конкурентни опции за чипови, како картички за нараквици TK4100, ако тоа го бара клиентот.

 • Transparent plastic card

  Транспарентна пластична картичка

  Паметна транспарентна картичка, јасна визит-карта, замрзната картичка е изработена од 100% нов ПВЦ материјал и го следи меѓународниот стандард ISO 78116. Може да се прилагоди и по големина и дебелина.

 • Scratch card

  Гребење картичка

  Областа на гребење и количината на гребење и бојата на гребење / диетот може да се прилагодат. Ние нудиме многу опции за персонализација.

12 Следно> >> Страна 1/2