РФИД клуч-фоб

  • RFID keyfob

    РФИД клуч-фоб

    Умот има повеќе од 20 различни ABS за избор на клиент, големината / формата е различна според различните потреби на клиентот. Добредојдовте ОЕМ дизајн.