Нашите предности

Водечка индустрија на РФИД 24 години

MIND е една од првите три фабрики за картички во Кина.

22 техничари , 15 дизајнери

Од 1996 година, обрнуваме внимание на истражувањето и развојот на технологијата и дизајнирањето картички.
Сега веќе имаме 22 технички опции и 15 дизајнери за поддршка на целата деловна активност на клиенти и обезбедување бесплатна поддршка за дизајн / техничка поддршка на клиентите.

ISO, социјална одговорност, SGS, ITS, ROHS сертификати.

УМ производи главно за идентитет на член на влада / институт, јавен превоз, училишта, болници и снабдување со вода / струја / гас
и управување. Ова е најголемата разлика помеѓу нас и другите фабрики за картички. Овие индустриски проекти имаат построги барања
за квалитетот и времето на испорака, а исто така бараат од производителите да имаат квалификација за производство, како што се ISO, социјална одговорност, SGS, ITS, Rosh сертификати.

Комплетна опрема за тестирање

во фабриката MIND во Кина со комплетен сет на опрема за тестирање, вклучувајќи: анализатор на спектар, мерач на индуктивност digital дигитален мост LCR
Машина за вртежен момент на свиткување, тестер за скрипти 、 тестер за IC 、 тестер за изведба на ознаки UGF за обележување, анализатор за перформанси на магнетно пишување

Секојдневно ставете 1.000.000 парчиња rfid картичка / 800.000 парчиња rfid етикети / 3000 сетови хардвер

Во моментов, умствениот производствен капацитет дневно е 1.000.000 парчиња rfid картички, 800.000 парчиња rfid етикети, 3000 комплети поврзани хардвери.
Ние строго го обработуваме производството според стандардите за контрола на квалитетот на ИСО и ја преземаме и општествената одговорност. Ја поставивме првата библиотека за тестирање

контрола на квалитетот на следливоста

Само-развиен информативен систем за контрола на квалитетот на следењето на целиот процес на сите времиња, за да се обезбеди квалитет на секоја серија на производство е квалификуван.

Ново време на мувла: 7-10 дена

MIND сега има повеќе од 500 калапи за избор на клиент и сите тие се чуваат во посебна област за складирање на мувла и управувани од специјално лице.
Ако калапот е развиен од клиент, тој ќе им припаѓа на клиентите засекогаш, а MIND нема да ги продава на други клиенти без овластување.

Чест

SGS(1)

0442

0442

0442

4

4

4

4