Контактирајте не

Ченгду Минд IOT Technology CO., LTD

Адреса

No.600, Wulian 3rd Road, Gongxing Street, Shuangliu District, Chengdu, China (Sichuan) Пилот зона за слободна трговија

Телефон

Канцеларија Тел: + 86-028-65555355
Мобилен телефон / WhatsApp: +86 182 2803 4833

Часови

Достапно 24 часа од понеделник до недела