Сува инкрустација РФИД

  • RFID Dry Inlay

    Сува инкрустација РФИД

    Имајте на ум многу специјални ознаки RFID како ознака за перење РФИД, ознака за накит РФИД, ознака за предното стакло РФИД, ознака за гума РФИД, ознака за облека РФИД итн.