Блокирање на РФИД

 • RFID blocking wallet

  РФИД паричник за блокирање

  РФИД Блокирачки паричник / Шилд картичка е со големина на кредитна картичка дизајнирана да ги заштити личните информации зачувани на кредитни картички, дебитни картички, паметни картички, РФИД возачки дозволи и кои било други РФИД картички од крадци на е-џепни краци користејќи рачни РФИД скенери.

 • RFID blocking card

  РФИД картичка за блокирање

  РФИД блокирачка картичка / штит картичка е со големина на кредитна картичка која е дизајнирана да ги заштити личните информации зачувани на кредитни картички, дебитни картички, паметни картички, РФИД возачки дозволи и кои било други РФИД картички од крадци на е-џепни краци користејќи рачни РФИД скенери.

 • RFID blocking sleeves

  Ракави за блокирање на РФИД

  РФИД блокирачка картичка / штит картичка / имател е со големина на кредитна картичка која е дизајнирана да заштитува лични информации зачувани на кредитни картички, дебитни картички, паметни картички, РФИД возачки дозволи и кои било други РФИД картички од крадци на е-џепни картички
  рачни РФИД скенери.