РФИД анти-метална ознака

 • ConquerorMini UHF On-metal tag

  ОсвојувачMini UHF Ознака на метал

  Освојувачот на сериската мини UHF-метална ознака се појави за метални предмети, како што се алатки, инструменти итн.
  Сериската ознака на освојувачот е пасивен UHF TAG од индустриско одделение, се одликува со висока отпорност на температура, отпорност на корозија, водоотпорно ниво IP67, отпорност на метал и други нагласи.
  Без оглед на тоа што е прицврстено на метална површина или имплантант внатре, може да се прочита, да се прочита групно, па дури и да се прочита магацинот. РФИД апликацијата може да се користи широко и да се развива на бесконечен начин!

 • MT001 Asset management rfid tag

  MT001 таг за управување со средства rfid

  РФИД антиметалната ознака е исто така еден вид електронска ознака RFID, која обично се користи за пренос и примање податоци. На површината ќе се користат материјали што можат да апсорбираат електромагнетни бранови. Овој материјал има и некои предности: како полесен во тежина, може да издржи висока температура, влажен доказ, може да одолее на корозија.

 • Epoxy anti-metal rfid tag

  Епоксидна анти-метална rfid ознака

  РФИД антиметалната ознака е исто така еден вид електронска ознака RFID, која обично се користи за пренос и примање податоци. На површината ќе се користат материјали што можат да апсорбираат електромагнетни бранови. Овој материјал има и некои предности: како полесен во тежина, може да издржи висока температура, влажен доказ, може да одолее на корозија.

 • MT002 Asset Management Rfid Tag

  MT002 Управување со средства Rfid Ознака

  Оваа пасивна електронска ознака UHF може да спроведе идентификација на долги релации, ефективна, цврста и издржлива и може да се користи во: следење на алатки, управување со медицинска опрема, следење на инструменти, опрема за производство на склопни линии, управување со ИТ / телеком и други полиња

 • NFC anti-metal tags

  Анти-метални ознаки на NFC

  РФИД антиметалната ознака е исто така еден вид електронска ознака RFID, која обично се користи за пренос и примање податоци. На површината ќе се користат материјали што можат да апсорбираат електромагнетни бранови. Овој материјал има и некои предности: како полесен во тежина, може да издржи висока температура, влажен доказ, може да одолее на корозија.

 • Soft anti-metal label

  Мека анти-метална етикета

  РФИД антиметалната ознака е исто така еден вид електронска ознака RFID, која обично се користи за пренос и примање податоци. На површината ќе се користат материјали што можат да апсорбираат електромагнетни бранови. Овој материјал има и некои предности: како полесен во тежина, може да издржи висока температура, влажен доказ, може да одолее на корозија.