Kartu PVC

  • Membership/Business card

    Kaanggotaan / Kartu bisnis

    Kartu bisnis pipikiran didamel tina 100% bahan matéri énggal sareng nuturkeun standar internasional ISO 7816 atanapi dina kapal atanapi bentuk khusus.

  • Barcode card

    Kartu barkod

    Kartu Mind Barcode seueurna didamel tina 100% merek bahan PVC énggal sareng nuturkeun standar internasional ISO 7816. Barcode, kode QR tiasa disesuaikan sareng kami nawiskeun seueur pilihan personalisasi.

  • Transparent plastic card

    Kartu palastik transparan

    Pikiran kartu transparan, kartu bisnis jelas, kartu frosted didamel tina 100% merek bahan PVC énggal sareng nuturkeun standar internasional ISO 78116. Ogé tiasa disesuaikan ukuran sareng kandelna.

  • Scratch card

    Kartu goresan

    Area gores sareng jumlah gores sareng warna gores / diecut tiasa diluyukeun. Kami nawiskeun seueur pilihan personalisasi.

  • Abnormal card

    Kartu henteu normal

    Pikiran gaduh langkung ti 500 cetakan anu béda (kalayan bentuk anu béda / ukuran) pikeun kartu abnormal PVC sareng ogé urang tiasa ngalakukeun ukuran, ketebalan sareng bentuk anu disesuaikan numutkeun gambar pelanggan.

  • Gift card

    Kartu kado

    Kartu kado mangrupikeun jinis kartu pinter. Éta diwangun ku chip sareng anténeu induksi. Chip sareng anténeu induksi dibungkus dina kartu. Kartu na didamel tina standar PVC, ABS, piaraan sareng bahan sanésna, kalayan henteu aya bagian anu kakeunaan.

  • ID card

    KTP

    Pikiran kartu Kustomisasi custom didamel tina 100% bahan bahan anyar sareng nuturkeun standar internasional ISO 7816.

  • Inkjet printer pvc card

    Kartu pvc printer Inkjet

    MINT Inkjet PVC Kartu gaduh pelapis nano khusus dina permukaan, éta tiasa nyerat tinta. Ku alatan éta, éta tiasa nyitak dina printer inkjet sapertos Epson, printer Canon. Éta hémat biaya pikeun biaya percetakan sareng nasabah henteu kedah mésér percetakan kartu ID anu mahal nyalira.

  • Loyalty card

    Kartu kasatiaan

    Kartu Kasatiaan Pikiran, kartu kaanggotaan, kartu VIP seuseueurna didamel tina 100% bahan bahan anyar PVC sareng nuturkeun standar internasional ISO 7816. Barcode, kode QR, stripe magnét, percetakan kaamanan tiasa disesuaikan sareng kami nawiskeun seueur pilihan personalisasi.

  • Magnetic stripe card

    Kartu belang magnét

    Kartu jalur Magnetic Mind nuturkeun standar internasional ISO 7816. Jalur na ngandung tilu lagu atanapi 2 jalur, éta tiasa warna hideung / kulawu / emas / pérak. Éta tiasa dirékam nganggo karakter alfanumérik.