Kartat PVC

 • Kartë transparente transparente me printim të plotë me ngjyra

  Kartë transparente transparente me printim të plotë me ngjyra

  Karta Mind transparente, kartëvizita e pastër, kartë me brymë është bërë nga materiali 100% i ri PVC dhe ndjek standardin ndërkombëtar ISO 78116. Gjithashtu mund të personalizohet madhësia dhe trashësia.

  Specialiteti: I papërshkueshëm nga uji / i papërshkueshëm nga moti
  Mënyra e komunikimit: Asnjë ose e personalizuar
  Vendi i origjinës: Chengdu/Sichuan/Kinë
  Marka: Chengdu Mind
  Materiali: PVC transparente
  Trashësia: 0.38 mm, 076 mm (standarde), etj.
  Madhësia: madhësia standarde 86mmx54mm ose madhësi dhe forma të tjera që dëshironi
  Sipërfaqja: Finish mat / me shkëlqim etj.
  Lloji: kartë e qartë transparente e ngrirë
  Printimi: Printimi me ekran mëndafshi, printimi CMYK, printimi me lazer etj.
  Mostra: Dërgoni kërkesë për mostra falas

 • Kartë gërvishtëse pvc e personalizuar me shumicë e lirë

  Kartë gërvishtëse pvc e personalizuar me shumicë e lirë

  Zona e gërvishtjeve dhe sasia e gërvishtjeve dhe ngjyra/prerja e gërvishtjeve mund të personalizohen.Ne ofrojmë shumë opsione personalizimi.

  Specialiteti: I papërshkueshëm nga uji / i papërshkueshëm nga moti
  Mënyra e komunikimit: Asnjë ose e personalizuar
  Vendi i origjinës: Chengdu/Sichuan/Kinë
  Marka: Chengdu Mind
  Materiali:PVC, PET, Letër + panel gërvishtjesh
  Trashësia: 0,25 mm, 0,38 mm, 076 mm (standarde), etj.
  Madhësia: madhësia standarde 86mmx54mm ose madhësi dhe forma të tjera që dëshironi
  Sipërfaqja: Finish mat / me shkëlqim etj.
  Lloji: kartelë gërvishtëse
  Printimi: Printimi me ekran mëndafshi, printimi CMYK, printimi me lazer etj.
  Mostra: Dërgoni kërkesë për mostra falas

 • Kartë anëtarësimi plastike me kodin OEM QR/barkod

  Kartë anëtarësimi plastike me kodin OEM QR/barkod

  Mind ka më shumë se 500 kallëpe të ndryshme (me formë/madhësi të ndryshme) për kartën jonormale PVC dhe gjithashtu mund të bëjmë çdo madhësi, trashësi dhe formë të personalizuar sipas vizatimit të klientit.

  Specialiteti: I papërshkueshëm nga uji / i papërshkueshëm nga moti
  Mënyra e komunikimit: Asnjë ose e personalizuar
  Vendi i origjinës: Chengdu/Sichuan/Kinë
  Marka: Chengdu Mind
  Materiali: PVC, PET, Letër, PVC transparente
  Trashësia: 0.38 mm, 076 mm (standarde), etj.
  Madhësia: madhësia standarde 86mmx54mm ose madhësi dhe forma të tjera që dëshironi
  Sipërfaqja: Finish mat / me shkëlqim etj.
  Lloji: Kartë me barkod / kod QR
  Printimi: Printimi me ekran mëndafshi, printimi CMYK, printimi me lazer etj.
  Mostra: Dërgoni kërkesë për mostra falas

 • Kartë anëtarësimi plastike me kodin OEM QR/barkod

  Kartë anëtarësimi plastike me kodin OEM QR/barkod

  Karta Mind Barcode është bërë kryesisht nga materiali 100% i ri PVC dhe ndjek standardin ndërkombëtar ISO 7816. Barkodi, kodi QR mund të personalizohen dhe ne ofrojmë shumë opsione personalizimi.

  Specialiteti: I papërshkueshëm nga uji / i papërshkueshëm nga moti

  Mënyra e komunikimit: Asnjë ose e personalizuar

  Vendi i origjinës: Chengdu/Sichuan/Kinë

  Marka: Chengdu Mind

  Materiali: PVC, PET, Letër, PVC transparente

  Trashësia: 0.76mm, 0.84mm ose e personalizuar

  Madhësia: madhësia standarde 86mmx54mm ose madhësi dhe forma të tjera që dëshironi

  Sipërfaqja: Finish mat / me shkëlqim etj.

  Lloji: Kartë me barkod / kod QR

  Printimi: Printimi me ekran mëndafshi, printimi CMYK, printimi me lazer etj.

  Mostra: Dërgoni kërkesë për mostra falas

 • Kartë dhuratë për festën e dyqanit të çmimeve të fabrikës

  Kartë dhuratë për festën e dyqanit të çmimeve të fabrikës

  Karta e dhuratave është një lloj karte smart.Ai përbëhet nga çip dhe antenë induksioni.Çipi dhe antena e induksionit janë të paketuara në një kartë.Karta është prej PVC standarde, ABS, materiale shtëpiake dhe të tjera, pa pjesë të ekspozuara.

  Specialiteti: I papërshkueshëm nga uji / i papërshkueshëm nga moti
  Mënyra e komunikimit: Asnjë ose e personalizuar
  Vendi i origjinës: Chengdu/Sichuan/Kinë
  Marka: Chengdu Mind
  Materiali: PVC, PET, Letër, PVC transparente
  Trashësia: 0.38 mm, 076 mm (standarde), etj.
  Madhësia: madhësia standarde 86mmx54mm ose madhësi dhe forma të tjera që dëshironi
  Sipërfaqja: Finish mat / me shkëlqim etj.
  Lloji: kartë dhuratë për pushime
  Printimi: Printimi me ekran mëndafshi, printimi CMYK, printimi me lazer etj.
  Mostra: Dërgoni kërkesë për mostra falas

 • Shtypshkronjë e personalizuar/kompani/kartë identiteti qeveritare me foto

  Shtypshkronjë e personalizuar/kompani/kartë identiteti qeveritare me foto

  Karta e identitetit e personalizuar nga mendja është bërë nga materiali 100% i ri PVC dhe ndjek standardin ndërkombëtar ISO 7816.

  Specialiteti: I papërshkueshëm nga uji / i papërshkueshëm nga moti
  Mënyra e komunikimit: RFID/NFC
  Frekuenca: 125Khz/13.56Mhz
  Vendi i origjinës: Chengdu/Sichuan/Kinë
  Marka: Chengdu Mind
  Materiali: PVC, PET, Letër, PVC transparente
  Trashësia: 0.76mm, 0.84mm ose e personalizuar
  Madhësia: madhësia standarde 86mmx54mm ose madhësi dhe forma të tjera që dëshironi
  Sipërfaqja: Finish mat / me shkëlqim etj.
  Lloji: kartë identiteti me çip inteligjent me foto
  Printimi: Printimi me ekran mëndafshi, printimi CMYK, printimi me lazer etj.
  Mostra: Dërgoni kërkesë për mostra falas

 • Kartë e bardhë ID PVC e printueshme me bojë për kartën PVC Epson/Cannon/A4

  Kartë e bardhë ID PVC e printueshme me bojë për kartën PVC Epson/Cannon/A4

  Kartat MIND Inkjet PVC kanë një shtresë të veçantë nano në sipërfaqe, ajo mund të thithë bojë.Prandaj, mund të printojë në printer inkjet si Epson, printer Canon. Është e kushtueshme për koston e printimit dhe klienti nuk ka nevojë të blejë veçmas printimin e kartave të identitetit me kosto të lartë.

  Specialiteti: I papërshkueshëm nga uji / i papërshkueshëm nga moti
  Mënyra e komunikimit: Asnjë ose e personalizuar
  Vendi i origjinës: Chengdu/Sichuan/Kinë
  Marka: Chengdu Mind
  Materiali: Material printimi me bojë
  Trashësia: 0.76mm, 0.84mm ose e personalizuar
  Madhësia: madhësia standarde 86mmx54mm ose madhësi dhe forma të tjera që dëshironi
  Sipërfaqja: Finish mat / me shkëlqim etj.
  Lloji: Kartë me barkod / kod QR
  Printimi: Printimi me ekran mëndafshi, printimi CMYK, printimi me lazer etj.
  Mostra: Dërgoni kërkesë për mostra falas

 • Kartë fantastike e besnikërisë PVC e anëtarit e gdhendur Kartë klubi e printuar me 4 ngjyra

  Kartë fantastike e besnikërisë PVC e anëtarit e gdhendur Kartë klubi e printuar me 4 ngjyra

  Karta e Besnikërisë Mind, karta e anëtarësimit, kartela VIP është bërë kryesisht nga materiali 100% i ri PVC dhe ndjek standardin ndërkombëtar ISO 7816. Barkodi, kodi QR, shiriti magnetik, printimi i sigurisë mund të personalizohen dhe ne ofrojmë shumë opsione personalizimi.

  Specialiteti: I papërshkueshëm nga uji / i papërshkueshëm nga moti
  Mënyra e komunikimit: RFID/NFC
  Vendi i origjinës: Chengdu/Sichuan/Kinë
  Marka: Chengdu Mind
  Materiali: PVC, PET, Letër, PVC transparente
  Trashësia: 0.76mm, 0.84mm ose e personalizuar
  Madhësia: madhësia standarde 86mmx54mm ose madhësi dhe forma të tjera që dëshironi
  Sipërfaqja: Finish mat / me shkëlqim etj.
  Lloji: kartë besnikërie
  Printimi: Printimi me ekran mëndafshi, printimi CMYK, printimi me lazer etj.
  Mostra: Dërgoni kërkesë për mostra falas

 • Kartë me shirit magnetik të personalizuar me printim të plotë me ngjyra

  Kartë me shirit magnetik të personalizuar me printim të plotë me ngjyra

  Karta me shirit Magnetic Mind ndjek standardin ndërkombëtar ISO 7816. Shiriti përmban tre shirita ose 2 pista, mund të jetë ngjyra e zezë/gri/ari/argjendi.Mund të regjistrohet me karaktere alfanumerike.

  Specialiteti: I papërshkueshëm nga uji / i papërshkueshëm nga moti
  Mënyra e komunikimit: Asnjë ose e personalizuar
  Vendi i origjinës: Chengdu/Sichuan/Kinë
  Marka: Chengdu Mind
  Materiali: PVC, PET, Letër, PVC transparente
  Trashësia: 0.76 mm ose e personalizuar
  Madhësia: madhësia standarde 86mmx54mm ose madhësi dhe forma të tjera që dëshironi
  Sipërfaqja: Finish mat / me shkëlqim etj.
  Lloji: Kartë me shirit magnetik
  Printimi: Printimi me ekran mëndafshi, printimi CMYK, printimi me lazer etj.
  Mostra: Dërgoni kërkesë për mostra falas

   

 • Kartë biznesi për anëtarësim në letër pvc me çmim të lirë me shumicë

  Kartë biznesi për anëtarësim në letër pvc me çmim të lirë me shumicë

  Karta e biznesit Mind është bërë nga materiali 100% i ri PVC dhe ndjek standardin ndërkombëtar ISO 7816 ose në anije ose formë të personalizuar.

  Specialiteti: I papërshkueshëm nga uji / i papërshkueshëm nga moti

  Mënyra e komunikimit: Asnjë ose e personalizuar

  Vendi i origjinës: Chengdu/Sichuan/Kinë

  Marka: Chengdu Mind

  Materiali: PVC, PET, Letër, PVC transparente

  Trashësia: 0.38 mm, 076 mm (standarde), etj.

  Madhësia: madhësia standarde 86mmx54mm ose madhësi dhe forma të tjera që dëshironi

  Certifikata:ISO9001/14001/45001,SGS,TUV,RoSH

  Lloji: Kartëvizita e anëtarësimit

  Mostra: Dërgoni kërkesë për mostra falas