Tag RFID

  • RFID woven wristband

    Gelang gelang RFID

    Digunakeun sacara lega di Kampus, Taman Hiburan, Beus, Area Kontrol Akses, Konsér sareng Kegiatan Olahraga jsb.

  • RFID keyfob

    Keyfob RFID

    Pikiran gaduh langkung ti 20 ABS anu sanés pikeun pilihan pelanggan, ukuran / bentukna bénten-bénten sesuai sareng kabutuhan pelanggan anu béda. Desain OEM wilujeng sumping.

  • UHF LED Inlay

    UHF LED Inlay

    Sababaraha aplikasi RFID peryogi milarian unit khusus tina barang kelompok. UHF LED Inlay mangrupikeun desain idéal pikeun ngahontal solusi milarian barang, cocog sareng sababaraha konvérsi labél RFID. Kalayan alat RFID universal, maca & milarian INLAY / tag sareng TID khusus, teras jarak jauh micu LED, sadar kana pamundut gancang sareng milarian barang target! Ngabantosan pikeun milarian lokasi barang, tingkatkeun éfisiénsi sareng tingkat manajemén! Kombinasi sampurna bacaan jarak jauh UHF & lampu LED ngaleungitkeun titik nyeri industri sareng ngajantenkeun aplikasi RFID langkung berharga!

  • ConquerorMini UHF On-metal tag

    ConquerorMini UHF Dina-logam tag

    Nalukkeun tag mini-logam UHF séri mini muncul pikeun barang logam sapertos pakakas, alat jsb.
    Tag séri Conqueror mangrupikeun ték UHF pasip kelas industri, ngagaduhan résistansi suhu luhur, résistansi korosi, tingkat IP67 tahan cai, résistansi logam sareng sorotan anu sanés.
    Henteu masalah anu napel dina permukaan logam atanapi susuk di jero, tiasa dibaca, dibaca sacara kelompok, bahkan dibaca tumpukan. Aplikasi RFID tiasa dianggo sacara lega sareng dikembangkeun ku cara anu teu aya watesna!

  • RFID Jewelry tag

    Tag Perhiasan RFID

    Pikiran nyayogikeun seueur tag rfid khusus sapertos tag cuci RFID, tag Perhiasan RFID, tag kaca depan RFID, tag ban RFID, tag garmen RFID jsb.

  • RFID laundry tag

    Tag cuci RFID

    Pikiran nyayogikeun seueur tag rfid khusus sapertos tag cuci RFID, tag Perhiasan RFID, tag kaca depan RFID, tag ban RFID, tag garmen RFID jsb.

  • RFID tire tag

    Tag ban RFID

    Pikiran nyayogikeun seueur tag rfid khusus sapertos tag cuci RFID, tag Perhiasan RFID, tag kaca depan RFID, tag ban RFID, tag garmen RFID jsb.

  • RFID windshield tag

    Tegangan kaca RFID

    Pikiran nyayogikeun seueur tag rfid khusus sapertos tag cuci RFID, tag Perhiasan RFID, tag kaca depan RFID, tag ban RFID, tag garmen RFID jsb.

  • RFID disposable wristband

    Gelang nganggo RFID

    loba dipaké dina parsél bandara, nyukcruk bingkisan, idéntifikasi pasién, idéntifikasi, manajemén panjara, manajemén indung sareng mitoha.

  • RFID paper wristband

    Gelang kertas RFID

    Rumah Sakit anu seueur dianggo, Area Kontrol Akses, Konser, Bandara jsb.

  • RFID Silicone wristband

    Pigel Silikon RFID

    seueur dianggo di Kampus, Taman Hiburan, Beus, Area Kontrol Akses, Konsér jsb.

  • MT001 Asset management rfid tag

    MT001 Manajemén aset tag RFID

    Tag anti logam RFID ogé mangrupikeun jinis tag RFID éléktronik, anu umumna dianggo pikeun ngirim sareng nampi data. Beungeutna bakal ngagunakeun bahan anu tiasa nyerep gelombang éléktromagnétik. Bahan ieu ogé ngagaduhan sababaraha kaunggulan: sapertos langkung beurat dina beurat, tiasa tahan suhu luhur, buktina beueus, tiasa nolak korosi.

12 Teras> >> Halaman 1/2