Tag anti-logam RFID

  • ConquerorMini UHF On-metal tag

    ConquerorMini UHF Dina-logam tag

    Nalukkeun tag mini-logam UHF séri mini muncul pikeun barang logam sapertos pakakas, alat jsb.
    Tag séri Conqueror mangrupikeun ték UHF pasip kelas industri, ngagaduhan résistansi suhu luhur, résistansi korosi, tingkat IP67 tahan cai, résistansi logam sareng sorotan anu sanés.
    Henteu masalah anu napel dina permukaan logam atanapi susuk di jero, tiasa dibaca, dibaca sacara kelompok, bahkan dibaca tumpukan. Aplikasi RFID tiasa dianggo sacara lega sareng dikembangkeun ku cara anu teu aya watesna!

  • MT001 Asset management rfid tag

    MT001 Manajemén aset tag RFID

    Tag anti logam RFID ogé mangrupikeun jinis tag RFID éléktronik, anu umumna dianggo pikeun ngirim sareng nampi data. Beungeutna bakal ngagunakeun bahan anu tiasa nyerep gelombang éléktromagnétik. Bahan ieu ogé ngagaduhan sababaraha kaunggulan: sapertos langkung beurat dina beurat, tiasa tahan suhu luhur, buktina beueus, tiasa nolak korosi.

  • Epoxy anti-metal rfid tag

    Epoxy anti-logam rfid tag

    Tag anti logam RFID ogé mangrupikeun jinis tag RFID éléktronik, anu umumna dianggo pikeun ngirim sareng nampi data. Beungeutna bakal ngagunakeun bahan anu tiasa nyerep gelombang éléktromagnétik. Bahan ieu ogé ngagaduhan sababaraha kaunggulan: sapertos langkung beurat dina beurat, tiasa tahan suhu luhur, buktina beueus, tiasa nolak korosi.

  • MT002 Asset Management Rfid Tag

    MT002 Aset Manajemén Rfid Tag

    Tag éléktronik anti-logam UHF pasip ieu tiasa ngalaksanakeun idéntifikasi jarak jauh, hemat biaya, kokoh sareng awét, sareng tiasa dianggo dina: pelacak alat, manajemén alat médis, pelacak instrumen, alat produksi jalur produksi, IT / manajemén telekom sareng sawah séjén

  • NFC anti-metal tags

    Tag anti-logam NFC

    Tag anti logam RFID ogé mangrupikeun jinis tag RFID éléktronik, anu umumna dianggo pikeun ngirim sareng nampi data. Beungeutna bakal ngagunakeun bahan anu tiasa nyerep gelombang éléktromagnétik. Bahan ieu ogé ngagaduhan sababaraha kaunggulan: sapertos langkung beurat dina beurat, tiasa tahan suhu luhur, buktina beueus, tiasa nolak korosi.

  • Soft anti-metal label

    Labél anti logam lemes

    Tag anti logam RFID ogé mangrupikeun jinis tag RFID éléktronik, anu umumna dianggo pikeun ngirim sareng nampi data. Beungeutna bakal ngagunakeun bahan anu tiasa nyerep gelombang éléktromagnétik. Bahan ieu ogé ngagaduhan sababaraha kaunggulan: sapertos langkung beurat dina beurat, tiasa tahan suhu luhur, buktina beueus, tiasa nolak korosi.