Bllokimi RFID

 • Kartë bllokuese RFID

  Kartë bllokuese RFID

  Karta e bllokimit RFID/Karta Mburoja është madhësia e një karte krediti që është krijuar për të mbrojtur informacionin personal të ruajtur në kartat e kreditit, kartat e debitit, kartat inteligjente, patentat e shoferit RFID dhe çdo kartë tjetër RFID nga hajdutët e xhepave elektronikë duke përdorur skanerë RFID në dorë.

 • Mëngët bllokuese RFID

  Mëngët bllokuese RFID

  Karta bllokuese RFID/Kartë mbrojtëse/mbajtësi është madhësia e një karte krediti që është krijuar për të mbrojtur informacionin personal të ruajtur në kartat e kreditit, kartat e debitit, kartat inteligjente, patentat e shoferit RFID dhe çdo kartë tjetër RFID nga hajdutët e xhepave elektronikë që përdorin
  skanerë RFID të dorës.

 • Portofoli bllokues RFID

  Portofoli bllokues RFID

  Portofoli bllokues RFID/Karta Mburoja është madhësia e një karte krediti që është krijuar për të mbrojtur informacionin personal të ruajtur në kartat e kreditit, kartat e debitit, kartat inteligjente, patentat e shoferit RFID dhe çdo kartë tjetër RFID nga hajdutët e xhepave elektronikë duke përdorur skanerë RFID të dorës.