Meungpeuk RFID

  • RFID blocking wallet

    Dompét meungpeuk RFID

    RFID Blocking wallet / Shield Card mangrupikeun ukuran kartu kiridit anu didesain kanggo ngajagi inpormasi pribadi anu disimpen dina kartu kiridit, kartu debit, kartu pinter, lisénsi RFID supir sareng Kartu RFID anu sanés tina maling e-pickpocket anu nganggo scanner RFID genggam.

  • RFID blocking card

    Kartu meungpeuk RFID

    Kartu Blokir RFID / Kartu Shield mangrupikeun ukuran kartu kiridit anu dirancang pikeun ngajagi inpormasi pribadi anu disimpen dina kartu kiridit, kartu debit, kartu pinter, lisénsi RFID supir sareng Kartu RFID anu sanés tina maling e-pickpocket anu nganggo scanner RFID genggam.

  • RFID blocking sleeves

    RFID meungpeung leungeun baju

    Kartu Blokir RFID / Kartu Shield / wadah nyaéta ukuran kartu kiridit anu dirancang pikeun mayungan inpormasi pribadi anu disimpen dina kartu kiridit, kartu debit, kartu pinter, lisénsi supir RFID sareng Kartu RFID anu sanés tina maling e-pickpocket anu ngagunakeun
    scanner RFID genggem.