Hotel Keycard

  • Customized Other encoded hotel keycards

    Kustomisasi konci hotél énténg anu sanés

    MIND gaduh langkung ti 15 téknisi sareng kami ngaluarkeun sababaraha konci kartu konci hotél RFID kalebet mifare 1k chip, chip ultralght v1, chip Tic77 temic, chip HID sareng tk4100chip, kartu konci hotél RFID ieu tiasa dianggo pikeun Ving, Betech, Onity, Salto, Suretech, Xeeder, Orbita, Tecage, Adel, Hune, Beline , Level, Digi, Hlg, Duluns, Bonmin, Donwin, Hotek, Syron, Ratco, Tengo jsb.

    Di sagigireun éta, urang tiasa ngadamel Saflok, KABA , MIWA , VCC , LLco , Onity 1k, Onity SRI512 , Securelock, Securelox , Salto Ultralight C, Hafele TI2048 kartu konci ogé.

    Panyayogikeun kartu konci hotél ampir 12juta bulanan sareng konsumén kami kalebet: Marriott, Sheraton, Hiton, Hyatt, IHG, Radisson, Liburan panginepan, Opat musim, Wyndham, Super 8, Novotel jsb.

  • VING/ADEL/Salto/Hune/HID/Beteck/Beline encoded rfid hotel keycards

    VING / ADEL / Salto / Hune / HID / Beteck / Beline disandikeun kartu konci hotél RFID

    Tawaran MIND disandikeun kartu konci hotél RFID pikeun sistem konci konci hotél Assa Abloy, nyaéta kartu konci hotél Ving.
    Kartu konci hotél Ving kami kalebet 3 vérsi kartu konci hotél pikeun tamu hotél: Ving Ultralight EV1 versi lami, Ving Ultralight EV1 vérsi énggal sareng Ving 1k versi umum, sareng ogé hiji Vérsi konci Ving 4k hotél konci anu ngagaduhan staf hotél ukuran mémori 4KB.

    Kami ngajamin 98% warna anu cocog sareng desain aslina konsumén sareng nawiskeun masa jaminan 2 taun.

  • Magnetic stripe hotel keycard

    Kartu konci hotél belang magnét

    Kartu stripe magnét mangrupikeun jenis kartu aksés hotél kalayan harga murah, gampang diintegrasi sareng coding. Dina pikiran Chengdu, anjeun tiasa kéngingkeun kartu panto kamar hotél Hico (coercivity tinggi) kualitas luhur sareng loco (low coercivity) kalayan leadtime anu pondok pisan. Ogé kami nawiskeun jasa desain gratis sareng sampel gratis pikeun uji.