Warta Industri

  • RFID perfects food traceability chain to provide guarantee for people’s livelihood construction

    RFID nyampurnakeun ranté katacak pangan pikeun masihan jaminan pikeun pangwangunan mata pencaharian masarakat

    Nyatana, dina kahirupan urang sadidinten, berita ngeunaan masalah kaamanan pangan sok aya dina ceuli urang. Dina acara-acara anu kakeunaan di Partéi Konsumén dina 15 Maret unggal taun, kasalametan tuangeun mangrupikeun bagian tina masalah. Aya masalah anu teu aya tungtungna ngeunaan kaamanan pangan, sareng pengawasan anu saluyu ...
    Maca deui
  • High-end anti-counterfeiting technology in the field of Internet of Things

    Téknologi anti-pemalsuan luhur di bidang Internét tina Hal

    Téknologi anti pemalsuan di masarakat modéren parantos ngahontal jangkungna anyar. Beuki hésé pikeun palsu pikeun palsu, beuki gampang pikeun konsumén pikeun ilubiung, sareng beuki luhur téknologi anti pemalsuan, langkung saé pangaruh anti pemalsuan. Éta di ...
    Maca deui
  • Application of RFID technology in the field of auto parts management

    Aplikasi téknologi RFID dina bidang manajemén bagian otomatis

    Kumpulan sareng manajemen inpormasi bagian mobil dumasar kana téknologi RFID mangrupikeun padika manajemén anu gancang sareng éfisién. Éta ngahijikeun tag éléktronik RFID kana manajemén gudang bagian-bagian otomatis tradisional sareng kéngingkeun inpormasi bagian-bagian mobil dina kumpulan tina jarak jauh pikeun ngahontal u ...
    Maca deui
  • Two RFID-based digital sorting systems: DPS and DAS

    Dua sistem asihan digital basis RFID: DPS sareng DAS

    Kalayan paningkatan anu saé dina jumlah angkutan barang pikeun sakumna masarakat, beban padamelan nyortir beuki beurat sareng beurat. Ku alatan éta, beuki loba perusahaan anu ngenalkeun padika asihan digital anu langkung maju. Dina prosés ieu, peran téknologi RFID ogé ngembang. Aya seueur ...
    Maca deui
  • An NFC “social chip” became popular

    "Chip sosial" NFC janten populér

    Di livehouse, di bar anu meriah, nonoman henteu kedah nambihan WhatsApp dina sababaraha léngkah. Anyar-anyar ieu, "stiker sosial" parantos populér. Jalma ngora anu henteu kantos pendak di lantai menari tiasa langsung nambihan rerencangan dina halaman sosial pop-up ku ngan ukur nyandak telepon sélulérna ...
    Maca deui
  • The significance of RFID in transnational logistics scenario

    Pentingna RFID dina skenario logistik transnasional

    Kalayan paningkatan tingkat globalisasi anu teras-terasan, bursa bisnis global ogé ningkat, sareng beuki seueur barang anu kedah medar ngalangkungan wates. Peran téknologi RFID dina medar barang ogé beuki kasohor. Nanging, frékuénsi r ...
    Maca deui
  • Pasar maca RFID: tren pangénggalna, pembaruan téknologi sareng strategi kamekaran bisnis

    Laporan "Reader RFID: Saran Strategis, Tren, Segmentasi, Analisis Kasus Paké, Kecerdasan Kompetitif, Ramalan Global sareng Daérah (dugi ka 2026)" laporan panilitian nyayogikeun analisis sareng ramalan pasar global, kalebet tren pangembangan dumasar daérah, Kompetitif di .. .
    Maca deui