Kauntungan urang

Industri RFID ngarah salami 24 taun

MIND mangrupikeun salah sahiji tina tilu pabrik kartu RFID luhur di Cina.

22 teknisi, 15 desainer

Kusabab 1996, kami parantos merhatoskeun kana panilitian téknologi sareng pamekaran sareng desain kartu.
Ayeuna urang parantos gaduh 22 téknik sareng 15 désainer pikeun ngadukung sadaya bisnis OEM konsumén sareng nyayogikeun desain / téknik gratis pikeun palanggan.

ISO, tanggung jawab sosial, sertipikat SGS, ITS, ROHS.

Produk MIND utamina pikeun idéntitas anggota pamaréntah / lembaga, transportasi umum, sakola, rumah sakit sareng pasokan cai / listrik / gas
sareng manajemén. Ieu bédana pangageungna antara kami sareng pabrik kartu anu sanés. Proyék industri ieu ngagaduhan sarat anu langkung ketat
ngeunaan kualitas sareng waktos pangiriman, sareng ogé meryogikeun pabrik anu gaduh kualifikasi produksi, sapertos ISO, tanggung jawab sosial, SGS, ITS, sertipikat Rosh.

Parabot tés lengkep

di pabrik MIND di Cina sareng saperangkat peralatan uji anu lengkep, kalebet: spéktrum analyzer, Inductance meter, LCR digital bridge ,
Mesin torsi bending, Script tester 、 IC tester 、 Tagformance UHF tag kinerja tester, analisa kinerja nyerat magnét.

Poean kaluar nempatkeun 1.000.000 pcs kartu RFID / 800,000 pcs label RFID / 3000sét hardwares

Ayeuna, MIND kapasitas produksi sadidinten nyaéta 1.000.000 pcs kartu RFID, 800.000 pcs labél RFID, 3000sét hardwares anu aya hubunganana.
Kami mastikeun ngolah produksi numutkeun standar kontrol kualitas ISO sareng kami ogé tanggung jawab sosial. Kami nyetél perpustakaan tés anu munggaran

kadali kualitas traceability

Sistem inpormasi kontrol kualitas kadali kualitas lengkep anu dikembangkeun ku sadaya waktos pikeun mastikeun kualitas unggal angkatan produksi mumpuni.

Timah kapang anyar: 7-10 dinten

MIND ayeuna gaduh langkung ti 500 cetakan kanggo pilihan pelanggan sareng sadayana disimpen di tempat panyimpenan kapang khusus sareng dikelola ku jalmi khusus.
Upami kapang dikembangkeun ku konsumén, éta bakal milik konsumén salamina, sareng MIND moal ngicalna ka konsumén sanés tanpa otorisasi.

Kahormatan

SGS(1)

0442

0442

0442

4

4

4

4