• 2 2

    2

    taun Jaminan Kualitas
  • 25 25

    25

    Taun Merek Terpercaya
  • 100 100

    100

    Ngalayanan pelanggan di
    langkung ti 100 nagara
  • 1000 1000

    1000

    Palanggan VIP peuntas laut
about

1996

Top 3 di Cina

Didirikeun

MIND parantos ngarah kana industri kartu pinter RFID

PRODUK UTAMA: Kartu Rfid, kartu konci hotél Rfid, tag Rfid, Rfid Label, stiker RFID, Kartu chip IC Kontak, kartu stripe magnét, kartu ID PVC sareng pamaca / panulis anu aya hubunganana: kalebet modul scan, mesin kahadiran, produk DTU / RTU.

30+ hak cipta parangkat lunak, 7 kantor cabang, ISO9001 / 14001/18001, TUV, SGS, ROHS mumpuni. 20 + staf QC, Kalacak prosés pangendali kontrol kualitas, laboratorium uji MIND dipasang dina 2019.
Kerjasama di sababaraha industri, kalebet KTP / Transportasi / Jaminan sosial / Energi / Sakola / Rumah Sakit / Asuransi / Hotel / Logistik / Eceran.
Pangiriman tepat waktu 7-15 dinten, masa jaminan 2 taun.
FLEXIBILITY: OEM wilujeng sumping, Live audit wilujeng sumping.

  • ico 300+

    Pagawe

  • ico 10+

    Patén-patén RFID

  • ico 20.000

    Dasar pabrik méter pasagi

Warta Terakhir

  • RFID perfects food traceability chain to provide guarantee for people’s livelihood construction

    RFID nyampurnakeun dahareun tra ...

    29 Jul, 21
    Nyatana, dina kahirupan urang sadidinten, berita ngeunaan masalah kaamanan pangan sok aya dina ceuli urang. Dina acara-acara anu kakeunaan dina Partéi Konsumén dina 15 Maret ...
  • Congratulations on the successful convening of the special industry-finance matchmaking meeting for Chengdu Internet of Things project enterprises !

    Wilujeng dina ...

    28 Jul, 21
    Tanggal 27 Juli 2021, 2021 Chengdu Internet of Things proyek perusahaan rapat perjodohan khusus industri-keuangan hasil ...
  • High-end anti-counterfeiting technology in the field of Internet of Things

    Tinggi-tungtung anti-counter ...

    21 Jul, 21
    Téknologi anti pemalsuan di masarakat modéren parantos ngahontal jangkungna anyar. Langkung sesah pikeun pemalsu palsu ...
Ngahiji sareng Kami

Kami sok di jalan.

Nyuhungkeun cutatan