PROFESI JAMINAN KUALITAS, LAYANAN PANGJAJAP PENGEMBANGAN.

Ngaropea Kartu konci hotél disandikeun lianna

Katerangan pondok:

Pikiran gaduh langkung ti 15 teknisi sareng kami ngembangkeun sababaraha kartu konci hotél rfid kalebet chip mifare 1k, chip ultralght v1, chip T5577 temic, chip HID sareng tk4100chip, kartu konci hotél rfid ieu tiasa dianggo pikeun Betech, Onity, Salto, Suretech, Xeeder, Orbita, Tecage, Adel, Hune, Beline,Level, Digi, Hlg, Duluns, Bonmin, Donwin, Hotek, Syron, Ratco, Tengo jsb.

Salaku tambahan, urang tiasa ngalakukeun Saflok, KABA, MIWA, VCC, LLco, Onity 1k, Onity SRI512, Securelock, Securelox, Salto Ultralight C, Hafele TI2048 rfid keycards ogé.

Pikiran nyayogikeun ampir 12 juta kartu konci hotél bulanan sareng palanggan kami kalebet: Marriott, Sheraton, Hiton, Hyatt, IHG, Radisson, Holiday Inn, Four seasons, Wyndham, Super 8, Novotel jsb.

Bahan: PVC/PET/PETG

Kandel: 0.76mm / 0.84mm / ngaropéa

Nyitak: CMYK Offset Printing/layar sutra

beungeut: herang / matt / frosted

Aplikasi: sistem kontrol aksés

Rojongan ngaropéa: Logo kustomisasi, kustomisasi Grafik


Rincian produk

Tag produk

Pikiran ngalayanan langkung ti 500 hotél di sakumna dunya dumasar kana dua fakta, nyaéta pikeun ngadamel produk anu pangsaéna sareng ngajaga jasa anu pangsaéna.
MIND unggal taun ngahasilkeun langkung ti 100 juta kartu konci hotél sareng nyebarkeunana ka langkung ti 100 nagara di dunya.
Kami ngalayanan merek kelas dunya sapertos Hilton, Marriott, sareng Crown plaza, Sherton, Holiday Inn, Fourseason, IBIS jsb.

pdd1

1605492727(1)

Parameter produk

Jenis kartu konci Kartu konci hotél RFID
Disandikeun kartu konci hotél RFID pikeun kalolobaan sistem ngonci hotél RFID
Bahan Gree PVC, 100% PVC anyar
Nyitak Heidelberg offset printing / Pantone Screen printing:
100% cocog customer warna diperlukeun atawa sampel
rojongan teknis Kami nyayogikeun jasa panyandian chip pikeun jalur magnét sareng kartu konci hotél chip rfid
Mitra hotél: Hotél anu paling kasohor di dunya sapertos: Hilton, Marriott,
Crown Plaza, Sheraton, Holiday Inn, Opat musim, Ibis jsb.
Karajinan Gloss / Varnish / UV / Spot UV / Glittering / Emas atawa pérak foil stamping
waktos produksi normally7-10 poé pikeun kuantitas 1-50,000pcs pikeun duanana encoding atawa no-encoding kartu
Rincian bungkusan 200pcs shrinkwrap pak atanapi 200pcs individu kantong kantong pp, teras nempatkeun dina hiji kotak bodas
kalayan kotak corrugated kuat di luar atanapi sakumaha sarat customer urang.
Waktos pangiriman 3-5 poé gawé ku express (DHL, TNT, Fedex, UPS jsb)
Biaya Sampel Urang tiasa nawiskeun sampel bebas nu aya di stock, tapi angkutan barang kudu dibayar ku anjeun.
pangmayaran Kami nampi T / T, Paypal, Escrow, Western Union, jaminan perdagangan jsb.

Desain sarta rojongan Technic

1. Desain: Boh ngirim kami file vetor desain anjeun atanapi masihan kami pamikiran anjeun / gagasan, PIKIRAN boga 15 tim desainer, bisa ngarancang keycards pikeun anjeun sarta muatan bébas.
2. Technic: Pikeun sagala brand anyar kartu konci, Pikiran boga tim teknisi kuat, pikeun sagala brnad anyar keycards hotél, ngan ngahubungan kami kalawan sasuai ka nu Anjeun.Tim téknik kami tiasa ngodekeun kartu pikeun anjeun.

pdd
kartu konci hotél RFID Waktos pangiriman
JUMLAH (pcs) kalawan encoding tanpa encoding
≤10.000 7 poé 7 poé
20.000-50.000 8 poé 7 poé
60.000-80.000 8 poé 8 poé
90.000-120.000 9 poé 8 poé
130.000-200.000 11 poé 8 poé
210.000-300.000 12-15 poé 9-10 poé

Mitra Kami

Mitra Kami

Bubuka parusahaan

perkenalan perusahaan (3)
perusahaan-perkenalan-(4)

Langkung ti 25 taun pabrik kartu rfid profésional

4 garis produksi baku pinuh, 40 insinyur rojongan teknis.

22 technicains jeung 15 désainer, ISO, SGS, ITS, sertipikat RoSH.

Sistem informasi kontrol kualitas traceability prosés

Leuwih ti 500 molds pikeun Pilihan customer

perusahaan-perkenalan-(1)
perusahaan-perkenalan-(2)
kuantitas Ukuran Karton Beurat (KG) volume (cbm)
1000 27*23.5*13.5cm 6.5 0.009
2000 32,5 * 21 * 21,5 cm 13 0,015
3000 51 * 21,5 * 19,8 cm 19.5 0.02
5000 48 * 21,5 * 30 cm 33 0.03
Ngaropea Kartu konci hotél disandikeun lianna
JUMLAH (pcs) kalawan encoding tanpa encoding
≤10.000 7 poé 7 poé
20.000-50.000 8 poé 7 poé
60.000-80.000 8 poé 8 poé
90.000-120.000 9 poé 8 poé
130.000-200.000 11 poé 8 poé
210.000-300.000 12-15 poé 9-10 poé
LEGIC tabel ngabandingkeun produk chip heubeul jeung anyar
Nomer séri Perdana (heubeul) Advant (anyar) Intro Catetan
1   ATC 128 Wafer 128 bait, ISO15693 Bungkusan wafer ngan pikeun anu anyar
2 MIM256 MCC2
MIM256 Wafer
ATC 256 Wafer 256 bait, ISO15693 Bungkusan wafer ngan pikeun anu anyar
3 MIM1024 Wafer ATC 1024 MCC2 1024 bait, ISO15693 bungkusan MCC2 ukur keur anyar
4   ATC 512 MCC2 1024 bait, ISO14443A bungkusan MCC2 ukur keur anyar
5   ATC 2048 MCC2 2048 bait, ISO14443A bungkusan MCC2 ukur keur anyar
6   ATC 4096 MOA4 2048 bait, ISO14443A pakét MOA4 ukur keur anyar
perkenalan perusahaan (1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami