Tag rfid khusus

  • UHF LED Inlay

    UHF LED Inlay

    Sababaraha aplikasi RFID peryogi milarian unit khusus tina barang kelompok. UHF LED Inlay mangrupikeun desain idéal pikeun ngahontal solusi milarian barang, cocog sareng sababaraha konvérsi labél RFID. Kalayan alat RFID universal, maca & milarian INLAY / tag sareng TID khusus, teras jarak jauh micu LED, sadar kana pamundut gancang sareng milarian barang target! Ngabantosan pikeun milarian lokasi barang, tingkatkeun éfisiénsi sareng tingkat manajemén! Kombinasi sampurna bacaan jarak jauh UHF & lampu LED ngaleungitkeun titik nyeri industri sareng ngajantenkeun aplikasi RFID langkung berharga!

  • RFID Jewelry tag

    Tag Perhiasan RFID

    Pikiran nyayogikeun seueur tag rfid khusus sapertos tag cuci RFID, tag Perhiasan RFID, tag kaca depan RFID, tag ban RFID, tag garmen RFID jsb.

  • RFID laundry tag

    Tag cuci RFID

    Pikiran nyayogikeun seueur tag rfid khusus sapertos tag cuci RFID, tag Perhiasan RFID, tag kaca depan RFID, tag ban RFID, tag garmen RFID jsb.

  • RFID tire tag

    Tag ban RFID

    Pikiran nyayogikeun seueur tag rfid khusus sapertos tag cuci RFID, tag Perhiasan RFID, tag kaca depan RFID, tag ban RFID, tag garmen RFID jsb.

  • RFID windshield tag

    Tegangan kaca RFID

    Pikiran nyayogikeun seueur tag rfid khusus sapertos tag cuci RFID, tag Perhiasan RFID, tag kaca depan RFID, tag ban RFID, tag garmen RFID jsb.