Industrial IoT DTU / RTU

  • WiFi to RS232/485 wireless data transparent transmission/acquisition/monitoring RTU

    WiFi ka RS232 / 485 data nirkabel transmisi transparan / akuisisi / monitoring RTU

    Nomer modél: MDWR2048-C
    Jenis: RTU
    Tempat Asalna: Sichuan, Cina
    Ngaran Merk: MIND
    Aplikasi: Otomatisasi industri / Smart home / PLC control
    Nami produk: WiFi ka RS232 / 485 RTU
    Jaringan: WIFI
    Frékuénsi WIFI: 2.412GHz-2.484GHz
    Tegangan listrik: DC6 ~ 36V
    Panganteur: 4AI / 4DI / 4DO
    Panganteur port serial: RS485; rate: 300-115200bps;
    Kisaran suhu: -40 ℃ ~ + 85 ℃
    Kisaran asor: Kalembaban relatif 95% (henteu kondensasi)
    Ukuran: panjang: 145mm lega: 90mm jangkungna: 40mm beurat: 200g
    Protokol: TCP / UDP / MQTT
  • Industrial Grade Ethernet RTU Terminals

    Terminal Kelas Ethernet RTU Kelas

    Nomer modél: MDR2184 Ethernet RTU
    Jenis: RTU
    Tempat Asalna: Sichuan, Cina
    Ngaran Merk: MIND
    Aplikasi: IIoT & M2M
    Tegangan listrik: DC6 ~ 36V
    Jaringan: 10 / 100M Ethernet
    Input analog: 8AI (0-20mA / 4-20mA / 0-5V / 0-10V / 0-30V)
    Input digital: 4DI
    Kaluaran digital: 4DO
    Antarbeungeut serial: RS485 / RS232
    Protokol Jaringan: TCP / UDP
    Kalembaban: Kalembaban relatif: <95% (Teu aya kondensasi)
    Ukuran: 145mm * 90mm * 40mm
    Suhu ngagawekeun: -40 ℃ ~ + 85 ℃
  • High speed transparent transmission Industrial Grade Multiple Function 4G DTU

    Transmisi transparan speed tinggi Industrial Kelas Sababaraha Fungsi 4G DTU

    RS485 / 232 transmisi transparan dua arah

    Kinerja tinggi industri-grade 32 prosésor komunikasi bit

    Latency low, speed High, stabilitas tinggi

  • Low Power Consumption UDP/CoAP NB-IoT Wireless Communication Module

    Konsumsi Daya Rendah UDP / CoAP NB-IoT Wireless Communication Module

    hudang dina DTU ku data siri asup kana kaayaan anu nyambung langsung, jaringan transparan, platform cloud IoT didukung, pesen push ku WeChat
    MDN211 NB-IoT DTU mangrupikeun terminal anu dipasang dumasar kana NB-IoT pikeun pangiriman data nirkabel, volume alit, port saderhana, pangguna tiasa gampang ngahijikeun kana motherboardna; ngadukung status online, IDLE, PSM, kéngingkeun konsumsi daya sayaga anu langkung handap sareng sababaraha uA; Ngarojong protokol jaringan UDP, nyayogikeun modeu pangiriman data anu transparan lengkep pikeun pangguna; Ngadukung pakét detak jantung khusus, paket pendaptaran, lulugu; Ngadukung IoT Cloud kami anu sanés ngawangun tanpa ngawangun server ku pangguna; Pinuh ngadukung SCADA industri, pangguna henteu kedah merhatoskeun protokol jaringan kompléks, ngan ku serial transmisi transparan lengkep anjeun tiasa ngahontal data nirkabel ngirim & nampi, ngajantenkeun alat anjeun nyambung kana Internét tanpa watesan waktos atanapi tempat.

  • Low consumption industrial grade nb iot remote terminal unit rtu

    Kelas industri konsumsi low nb iot jauh terminal hijian rtu

    CoAP / China Telecom NB-IoT Cloud / Industrial grade Workmanship / Konsumsi Daya Rendah / DI & DO

  • Industrial networking module wireless transmission DTU 4g embedded module

    Modul jaringan industri transmisi nirkabel modul DTU 4g tertanam

    Solusi chipset industri 7-mode, ngadukung parangkat lunak fungsional sareng kit pangembangan sekundér, jasa kustomisasi, nyayogikeun jasa dukungan téknis.

  • 7 mode full Netcom data transmission automation industry project multifunctional 4G RTU

    7 modél lengkep Netcom data transmisi otomatisasi industri proyék multifungsi 4G RTU

    Desain struktur sambungan terminal, langkung merenah pikeun aplikasi industri, program skrip pangrojong, ogé sacara otomatis tiasa ngumpulkeun data tina instrumen sareng transmisi transparan dua arah.

  • MDR2284 gprs/4g remote measurement and control industrial wireless RTU with MQTT

    MDR2284 gprs / 4g pangukuran jauh sareng ngendalikeun industri nirkabel RTU sareng MQTT

    RTU nirkabel 4G industri
    Pangukuran jarak jauh sareng téknologi kontrol nirkabel GPRS / 4G
    Ngarojong Modbus master & budak / Polling / Lokal pemicu pulsa logika / Jauh telemetri
    Modul komunikasi tingkat kelas industri diwangun ku CPU bebas
    Ngarojong TCP / UDP / ModbusRTU / TCP / HTTP / MQTT
    Téknologi akuisisi presisi tinggi
    Ngarojong kaluaran relay pulsa
    Desain rél / dipasang témbok

  • High speed transparent transmission Industrial Grade Multiple Function 4G DTU

    Transmisi transparan speed tinggi Industrial Kelas Sababaraha Fungsi 4G DTU

    Tinjauan Rincian Gancang Chipset: Nomer Modél ZTE: MDD3421 Aplikasi: Pangiriman data industri otomatis Jeneng: MIND Tempat Asalna: Sichuan, Tipe Cina: Industri 4G jaringan DTU Laju Laju: 1200-115200bps ...
  • 8 channel analog signal acquisition Graphical parameter configuration 4G RTU

    8 saluran akuisisi sinyal analog Konfigurasi parameter grafis 4G RTU

    MDR2184 RTU_Summarize
    MDR2184 mangrupikeun pangukuran nirkabel sareng terminal kontrol (RTU) anu ngagunakeun jaringan nirkabel GPRS / 4G jarak jauh akuisisi analog sareng sinyal digital sareng relay kontrol.
    MDR2184 mangrupikeun solusi anu hemat biaya sadaya-dina-hiji modul modul GPRS / 4G internal sareng prosesor tertanam, anu sadar kana akuisisi data lapangan / transmisi data nirkabel / kadali jauh.

  • RS232/RS485 serial port to LTE wireless bidirectional transparent transmission 4G DTU

    RS232 / port serial RS485 ka transmisi nirkabel transparan dua arah transparan 4G DTU

    Desain struktur sambungan kabel terminal langkung merenah pikeun lingkungan industri, ngadukung pamrograman skrip, sadar pangumpulan data aktip sareng gaduh transmisi transparan dua arah.
    MDDR3411 ngadukung jaringan nasional 2/3 / 4G, nyayogikeun salah sahiji antarmuka transmisi transparan transparan RS232 / 485, 2 saklar input, 2 kaluaran relay, salah antar muka kaluaran kakuatan 4V, protokol modbus RTU mods, ngadukung pinuh ku aplikasi konfigurasi industri, Ngarojong TCP / UDP sareng protokol komunikasi jaringan anu sanés, produk ieu parantos seueur dianggo dina seueur pangukuran jarak jauh sareng pengendalian industri.

  • Wireless communication link nb iot industrial grade data transmission terminal DTU

    Tautan komunikasi nirkabel nb iot kelas transmisi data kelas industri DTU

    Ngarojong Protokol CoAP, China Telecom Cloud, NB-IoT,
    LPWAN, ngadukung catu daya batre éksternal
    MDN311 NB-IoT DTU mangrupikeun terminal éksternal anu didasarkeun kana NB-IoT pikeun pangiriman data nirkabel, volume alit, ngadukung sababaraha antar muka; ngadukung status online, IDLE, PSM, kéngingkeun konsumsi daya sayaga anu langkung handap; Ngarojong protokol jaringan UDP / CoAP, nyayogikeun modeu pangiriman data anu transparan lengkep pikeun pangguna; Ngadukung pakét detak jantung khusus, paket pendaptaran, lulugu; Ngadukung IoT Cloud kami anu sanés ngawangun tanpa ngawangun server ku pangguna; Pinuh ngadukung SCADA industri, pangguna henteu kedah merhatoskeun protokol jaringan kompléks, ngan ku serial transmisi transparan lengkep anjeun tiasa ngahontal data nirkabel ngirim & nampi, ngajantenkeun alat anjeun nyambung kana Internét tanpa watesan waktos atanapi tempat.

12 Teras> >> Halaman 1/2