Kontak Kartu Chip IC

  • Contact ic chip card

    Kartu ic chip ic

    Kartu IC kontak mangrupikeun singketan tina kartu sirkuit terintegrasi. Éta mangrupikeun kartu palastik anu dilebetkeun ku chip sirkuit terintegrasi. Bentuk sareng ukuran na saluyu sareng standar internasional (ISO / IEC 7816, GB / t16649). Salaku tambahan, éta nganggo microprocessor, ROM komo mémori non-volatil. Kartu IC kalayan CPU mangrupikeun kartu pinter asli.

    Aya tilu jinis kartu IC kontak: kartu mémori atanapi kartu mémori; kartu pinter sareng CPU; kartu super pinter sareng monitor, keyboard sareng CPU. Éta ngagaduhan kaunggulan kapasitas neundeun ageung, kaamanan anu kuat sareng gampang dibawa.

    Pikiran nyayogikeun sagala jinis kartu chip Ic kontak kalebet kartu chip ic ic kontak 4428, kartu chip ic ic 4444, kartu chip ic ic contact sareng sababaraha kartu CPU anu kaamanan EAL5 tinggi, EAL 5+, EAL 6, EAL 6+ kalayan 80KB atanapi Ukuran 128KB EEPROM.