Kasus

  • manajemén gudang

    manajemén gudang

    Téknologi RFID parantos ngajantenkeun parobihan anu hadé pikeun manajemén gudang.Kusabab laju maca / nyerat gancang, rentang bacaan anu panjang, kapasitas panyimpen anu ageung sareng transfer data anu aman, éta parantos ...
    Maca deui
  • Kasus suksés KTP rfid MIND

    Kasus suksés KTP rfid MIND

    Kartu ID RFID umumna nganggo bahan PVC, tapi ogé tiasa nganggo bahan panyalindungan lingkungan anu pangsaéna, sapertos PC, bahan PETG numutkeun sarat palanggan.PIKIRAN tiasa nyiapkeun ...
    Maca deui
  • kasus kartu bank ic pinter

    kasus kartu bank ic pinter

    Kartu bank dibagi kana kartu belang magnét jeung kartu IC Smart kaasup kartu chip kontak IC jeung kartu rfid ogé urang nelepon kartu ic contactless.Kartu bank IC pinter nujul kana kartu kalayan chip ic a ...
    Maca deui
  • Sistim Perpustakaan RFID

    Sistim Perpustakaan RFID

    Dumasar kana gelar automation sistem Perpustakaan RFID, genah, kapasitas badag jsb, eta geus nyebar nyebar di beuki loba nagara.Jalma tiasa nginjeum sareng ngabalikeun buku kalayan gampang.Éta tiasa modernisasikeun ...
    Maca deui
  • RFID Gateways sarta aplikasi Portal ngalacak o

    RFID Gateways sarta aplikasi Portal ngalacak o

    RFID Gateways sarta aplikasi Portal ngalacak barang dina pindah, locating ka loka atawa mariksa gerakan maranéhanana sabudeureun wangunan.Pamaca RFID, kalayan anteneu anu pas dipasang dina panto ...
    Maca deui
  • RFID pikeun Garansi

    RFID pikeun Garansi

    RFID pikeun Garansi, Ngabalikeun & Ngalereskeun Barang Pelacak anu dipulangkeun dina garansi atanapi anu peryogi ngalayanan atanapi nguji / kalibrasi tiasa janten tantangan.Mastikeun cék sareng padamelan anu leres c...
    Maca deui
  • Kartu scratch PVC

    Ieu mangrupikeun proyék pamaréntahan yén kartu éta pikeun pangguna nganggo nomer séri sareng pincode pikeun login dina situs wéb pikeun pendaptaran.Urang hasil meunang proyék ieu kalawan kualitas print kami pohara alus ...
    Maca deui
  • Angkutan Umum

    Angkutan Umum

    produk urang anu éksténsif dipaké dina sagala rupa solusi RFID calakan dina widang béda angkutan umum, sarta manajemén perpustakaan, idéntifikasi sato, muatan gerbang tol jsb Jeung Excel ...
    Maca deui
  • Solusi NFC kasus Honda

    Solusi NFC: MIND nandatanganan kerjasama strategi sareng HONDA dina 2017. Ku ngagunakeun Kartu NFC MIND (Near Field Communications), pelanggan ngan saukur ngetok mobile anu diaktipkeun NFC ngalawan kartu anu tiasa en...
    Maca deui
  • Kartu anggota magnét jeung wadah

    Kartu anggota magnét jeung wadah

    Oject nyaéta pikeun klien dibuka kota dahareun Masakan Jepang anyar kudu produk pinuh ku manament kaanggotaan, maranéhanana hayang ngagunakeun sistem jeung kartu anggota pikeun konsumsi, ngamuat deui duit, ngamekarkeun g anyar...
    Maca deui
  • Manajemén logistik

    Manajemén logistik

    Téknologi RFID nyababkeun parobihan anu hadé pikeun médan panyimpen sareng logistik.Kusabab laju maca / nyerat anu gancang, rentang bacaan anu panjang, kapasitas panyimpen anu ageung sareng nransferkeun data anu aman, éta ngagaduhan ...
    Maca deui
  • Hilton Marriott Hotel solusi keycard

    Hilton Marriott Hotel solusi keycard

    Kartu guestroom RFID Hotel VING / SALTO / BETECH / ADEL Dina masarakat modern, kartu RFID beuki populér di hotél sistem konci guestroom.Salaku salah sahiji produk utama dina MIND RFID, Hotel RFID MIND ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2