PROFESI JAMINAN KUALITAS, LAYANAN PANGJAJAP PENGEMBANGAN.

Warna pinuh percetakan PVC frosted kartu jelas transparan

Katerangan pondok:

Kartu transparan pikiran, kartu bisnis jelas, kartu frosted dijieunna tina 100% brand bahan PVC anyar jeung nuturkeun standar internasional ISO 78116. Ogé bisa ngaropéa ukuran sarta ketebalan.

Spésialisasi: Waterproof / Weatherproof
Mode komunikasi: Euweuh atawa ngaropéa
Nagara asal: Chengdu / Sichuan / Cina
Merk: Chengdu Mind
Bahan: PVC transparan
Ketebalan: 0.38mm, 076mm (standar), jsb.
Ukuran: ukuran standar 86mmx54mm atanapi ukuran & bentuk anu anjeun pikahoyong
Permukaan: Matte Finish / herang jsb.
Jenis: kartu jelas transparan frosted
Percetakan: Percetakan layar sutra, percetakan CMYK, percetakan laser jsb.
Sampel: Kirim patarosan kanggo conto gratis


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi Produk

Kartu bisnis transparan tiasa dianggo ku sababaraha printer termal sareng transfer ulang, disarankeun pikeun sadaya aplikasi anu meryogikeun percetakan ujung-ujung kalebet kahadiran, kontrol aksés, program kasatiaan, pas nganjang, jsb. Sadaya kartu kami patuh ISO sareng bakal tiasa dianggo kalawan sagala warna atawa sistem printer monochrome.

Palanggan ogé tiasa milih 100% transparan atanapi semi-jelas atanapi kalayan jandela transparan dina kartu.

Kami nawiskeun seueur pilihan personalisasi sareng ngabagéakeun desain OEM.

Kartu transparan (26)

Parameter produk

Bahan PVC transparan
Ukuran CR80 85.5 * 54mm sakumaha kartu kiridit atawa ukuranana ngaropéa atawa bentuk teratur
Kandelna 0.38-0.76mm atawa ketebalan ngaropéa
Nyitak Heidelberg offset printing / Pantone warna percetakan / Screen printing: 100% cocog customer warna diperlukeun atawa sampel
Beungeut Herang, matt, glitter, metalik, laser, atanapi nganggo overlay pikeun printer termal atanapi nganggo lacquer khusus pikeun printer inkjet Epson
Personalization atawa karajinan husus Belang magnét: Loco 300oe, Hico 2750oe, 2 atanapi 3 lagu, mag hideung / emas / pérak
Barcode: 13 barkod, 128 barkod, 39 barkod, QR barkod, jsb.
Embossing angka atawa hurup dina warna pérak atawa emas
Percetakan logam dina latar tukang emas atanapi pérak
Panel tanda tangan / panel scratch-off
Nomer laser engra
emas / siver foil stamping
UV spot percetakan
Pouch buleud atawa liang oval
Percetakan Kaamanan: Hologram, percetakan OVI securiting, Braille, Fluoresensi anti counter feiting, percetakan téks Micro
Pangiriman Ku Express, Ku laut atawa hawa
Tipe Kartu kartu barkod, kartu magnét, kartu chip, kartu vip, kartu kasatiaan, kartu kado, kartu bisnis
Rincian bungkusan 200 lembar kana kotak bodas, lajeng 15 kotak kana karton atawa custom on pamundut
MOQ 500 lembar
Waktos produksi 7 dinten kirang ti 100.000pcs
istilah pamayaran Umumna ku T / T, L / C, West-Union atanapi Paypal

Bubuka parusahaan

perkenalan perusahaan (3)
perusahaan-perkenalan-(4)
perusahaan-perkenalan-(1)
perusahaan-perkenalan-(2)
perkenalan perusahaan (1)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami