Kartu

  • Customized Other encoded hotel keycards

    Ngaropea Kartu konci hotél disandikeun lianna

    Pikiran gaduh langkung ti 15 teknisi sareng kami ngembangkeun sababaraha kartu konci hotél rfid kalebet chip mifare 1k, chip v1 ultralght, chip T5577 temic, chip HID sareng chip tk4100, kartu konci hotél rfid ieu tiasa dianggo pikeun Ving, Betech, Onity, Salto, Suretech, Xeeder, Orbita, Tecage, Adel, Hune, Beline,Level, Digi, Hlg, Duluns, Bonmin, Donwin, Hotek, Syron, Ratco, Tengo jsb.

    Salaku tambahan, urang tiasa ngalakukeun Saflok, KABA, MIWA, VCC, LLco, Onity 1k, Onity SRI512, Securelock, Securelox, Salto Ultralight C, Hafele TI2048 rfid keycards ogé.

    Pikiran nyayogikeun ampir 12 juta kartu konci hotél bulanan sareng palanggan kami kalebet: Marriott, Sheraton, Hiton, Hyatt, IHG, Radisson, Holiday Inn, Four seasons, Wyndham, Super 8, Novotel jsb.

    Bahan: PVC/PET/PETG

    Kandel: 0.76mm / 0.84mm / ngaropéa

    Nyitak: CMYK Offset Printing/layar sutra

    beungeut: herang / matt / frosted

    Aplikasi: sistem kontrol aksés

    Rojongan ngaropéa: Logo kustomisasi, kustomisasi Grafik

  • VING/ADEL/Salto/Hune/HID/Beteck/Beline encoded rfid hotel keycards

    VING/ADEL/Salto/Hune/HID/Beteck/Beline disandikeun kartu konci hotél rfid

    PIKIRAN tawaran disandikeun RFID keycards hotél pikeun Assa Abloy Sistim konci hotél, nu Ving keycards hotél.
    Keycards hotél Ving kami kaasup 3 versi tina keycards hotél pikeun sémah hotél: Ving Ultralight EV1 versi heubeul, Ving Ultralight EV1 versi anyar jeung Ving 1k versi generik, sarta ogé hiji versi generik Ving 4k kartu konci hotél nu boga 4KB memori ukuran staffs hotél.

    Kami ngajamin 98% warna anu cocog sareng desain asli pelanggan sareng nawiskeun garansi 2 taun.

  • Customized printing magnetic stripe hotel door lock key cards

    Ngaropea percetakan magnét belang hotél kartu konci konci panto

    Kartu belang magnét mangrupakeun jenis kartu aksés hotél kalawan harga low, integrasi gampang jeung coding.Dina pikiran Chengdu, anjeun bisa meunangkeun Hico kualitas luhur (coercivity tinggi) jeung loco (coercivity low) hotél kartu kamar panto kalawan leadtime pisan pondok.Ogé kami nawiskeun jasa desain gratis sareng conto gratis pikeun diuji.

    Bahan: PVC/PET/PETG

    Kandel: 0.76mm / 0.84mm / ngaropéa

    Nyitak: CMYK Offset Printing/layar sutra

    beungeut: herang / matt / frosted

    Aplikasi: sistem kontrol aksés

    Rojongan ngaropéa: Logo kustomisasi, kustomisasi Grafik

  • Full color printing pvc frosted transparent clear card

    Warna pinuh percetakan PVC frosted kartu jelas transparan

    Pikiran kartu transparan, kartu bisnis jelas, kartu frosted dijieunna tina 100% brand bahan PVC anyar jeung nuturkeun standar internasional ISO 78116. Ogé bisa ngaropéa ukuran sarta ketebalan.

    Spésialisasi: Waterproof / Weatherproof
    Mode komunikasi: Euweuh atawa ngaropéa
    Nagara asal: Chengdu/Sichuan/Cina
    Merk: Chengdu Mind
    Bahan: PVC transparan
    Ketebalan: 0.38mm, 076mm (standar), jsb.
    Ukuran: ukuran standar 86mmx54mm atanapi ukuran sareng bentuk anu anjeun pikahoyong
    Permukaan: Matte Finish / herang jsb.
    Jenis: kartu jelas transparan frosted
    Percetakan: Percetakan layar sutra, percetakan CMYK, percetakan laser jsb.
    Sampel: Kirim patarosan kanggo conto gratis

  • Wholesale cheap customized pvc scratch card

    Borongan mirah ngaropéa PVC kartu scratch

    Daérah scratch sareng kuantitas scratch sareng warna scratch / diecut tiasa disaluyukeun.Kami nawiskeun seueur pilihan personalisasi.

    Spésialisasi: Waterproof / Weatherproof
    Mode komunikasi: Euweuh atawa ngaropéa
    Nagara asal: Chengdu/Sichuan/Cina
    Merk: Chengdu Mind
    Bahan: PVC, PET, Kertas + panel scratch
    Ketebalan: 0.25mm, 0.38mm, 076mm (standar), jsb.
    Ukuran: ukuran standar 86mmx54mm atanapi ukuran sareng bentuk anu anjeun pikahoyong
    Permukaan: Matte Finish / herang jsb.
    Jenis: kartu scratch
    Percetakan: Percetakan layar sutra, percetakan CMYK, percetakan laser jsb.
    Sampel: Kirim patarosan kanggo conto gratis

  • OEM QR code/ barcode plastic membership card

    OEM QR kode / kartu kaanggotaan palastik barkod

    Pikiran gaduh langkung ti 500 kapang anu béda (kalayan bentuk / ukuran anu béda) pikeun kartu abnormal PVC sareng ogé urang tiasa ngalakukeun ukuranana, ketebalan sareng bentuk anu disaluyukeun dumasar kana gambar pelanggan.

    Spésialisasi: Waterproof / Weatherproof
    Mode komunikasi: Euweuh atawa ngaropéa
    Nagara asal: Chengdu/Sichuan/Cina
    Merk: Chengdu Mind
    Bahan: PVC, PET, Kertas, PVC Transparan
    Ketebalan: 0.38mm, 076mm (standar), jsb.
    Ukuran: ukuran standar 86mmx54mm atanapi ukuran sareng bentuk anu anjeun pikahoyong
    Permukaan: Matte Finish / herang jsb.
    Jenis: Barcode / kartu kode QR
    Percetakan: Percetakan layar sutra, percetakan CMYK, percetakan laser jsb.
    Sampel: Kirim patarosan kanggo conto gratis

  • OEM QR code/ barcode plastic membership card

    OEM QR kode / kartu kaanggotaan palastik barkod

    Pikiran kartu barkod lolobana dijieunna tina 100% brand bahan PVC anyar jeung nuturkeun standar internasional ISO 7816. Barcode, kode QR bisa ngaropéa tur kami nawiskeun loba pilihan personalization.

    Spésialisasi: Waterproof / Weatherproof

    Mode komunikasi: Euweuh atawa ngaropéa

    Nagara asal: Chengdu/Sichuan/Cina

    Merk: Chengdu Mind

    Bahan: PVC, PET, Kertas, PVC Transparan

    Ketebalan: 0.76mm, 0.84mm atanapi ngaropéa

    Ukuran: ukuran standar 86mmx54mm atanapi ukuran sareng bentuk anu anjeun pikahoyong

    Permukaan: Matte Finish / herang jsb.

    Jenis: Barcode / kartu kode QR

    Percetakan: Percetakan layar sutra, percetakan CMYK, percetakan laser jsb.

    Sampel: Kirim patarosan kanggo conto gratis

  • Factory price store holiday gift card

    Harga pabrik kartu kado libur toko

    Kartu kado mangrupakeun jenis kartu pinter.Ieu diwangun ku chip sarta anteneu induksi.Chip sareng anteneu induksi dibungkus dina kartu.Kartu dijieunna tina PVC baku, ABS, piaraan jeung bahan séjén, kalawan euweuh bagian kakeunaan.

    Spésialisasi: Waterproof / Weatherproof
    Mode komunikasi: Euweuh atawa ngaropéa
    Nagara asal: Chengdu/Sichuan/Cina
    Merk: Chengdu Mind
    Bahan: PVC, PET, Kertas, PVC Transparan
    Ketebalan: 0.38mm, 076mm (standar), jsb.
    Ukuran: ukuran standar 86mmx54mm atanapi ukuran sareng bentuk anu anjeun pikahoyong
    Permukaan: Matte Finish / herang jsb.
    Jenis: kartu kado liburan
    Percetakan: Percetakan layar sutra, percetakan CMYK, percetakan laser jsb.
    Sampel: Kirim patarosan kanggo conto gratis

  • Customized printing school/companies/government id card with photo

    Disesuaikeun percetakan sakola / perusahaan / kartu id pamaréntah sareng poto

    Pikiran kartu ID ngaropéa dijieunna tina 100% brand bahan PVC anyar jeung nuturkeun standar internasional ISO 7816.

    Spésialisasi: Waterproof / Weatherproof
    Modeu komunikasi: RFID/NFC
    Frékuénsi: 125Khz/13.56Mhz
    Nagara asal: Chengdu/Sichuan/Cina
    Merk: Chengdu Mind
    Bahan: PVC, PET, Kertas, PVC Transparan
    Ketebalan: 0.76mm, 0.84mm atanapi ngaropéa
    Ukuran: ukuran standar 86mmx54mm atanapi ukuran sareng bentuk anu anjeun pikahoyong
    Permukaan: Matte Finish / herang jsb.
    Jenis: kartu id chip pinter sareng poto
    Percetakan: Percetakan layar sutra, percetakan CMYK, percetakan laser jsb.
    Sampel: Kirim patarosan kanggo conto gratis

  • Inkjet Printable PVC ID White Card For Epson/Cannon/A4 PVC card

    Inkjet Printable PVC ID Card Bodas Pikeun Epson / Cannon / A4 kartu PVC

    Kartu PVC Inkjet PIKIRAN gaduh lapisan nano khusus dina permukaan, éta tiasa nyerep tinta.Ku sabab éta, éta tiasa nyitak dina printer inkjet sapertos Epson, printer Canon.

    Spésialisasi: Waterproof / Weatherproof
    Mode komunikasi: Euweuh atawa ngaropéa
    Nagara asal: Chengdu/Sichuan/Cina
    Merk: Chengdu Mind
    Bahan: bahan percetakan inkjet
    Ketebalan: 0.76mm, 0.84mm atanapi ngaropéa
    Ukuran: ukuran standar 86mmx54mm atanapi ukuran sareng bentuk anu anjeun pikahoyong
    Permukaan: Matte Finish / herang jsb.
    Jenis: Barcode / kartu kode QR
    Percetakan: Percetakan layar sutra, percetakan CMYK, percetakan laser jsb.
    Sampel: Kirim patarosan kanggo conto gratis

  • Fantastic PVC loyalty card engraved member card 4 colors printed club card

    Kartu kasatiaan PVC hebat engraved kartu anggota 4 kelir dicitak kartu klub

    Kartu Kasatiaan Pikiran, kartu kaanggotaan, kartu VIP lolobana dijieunna tina 100% brand bahan PVC anyar jeung nuturkeun standar internasional ISO 7816. Barcode, kode QR, belang magnét, percetakan kaamanan bisa ngaropéa tur kami nawiskeun loba pilihan personalization.

    Spésialisasi: Waterproof / Weatherproof
    Modeu komunikasi: RFID/NFC
    Nagara asal: Chengdu/Sichuan/Cina
    Merk: Chengdu Mind
    Bahan: PVC, PET, Kertas, PVC Transparan
    Ketebalan: 0.76mm, 0.84mm atanapi ngaropéa
    Ukuran: ukuran standar 86mmx54mm atanapi ukuran sareng bentuk anu anjeun pikahoyong
    Permukaan: Matte Finish / herang jsb.
    Jenis: kartu kasatiaan
    Percetakan: Percetakan layar sutra, percetakan CMYK, percetakan laser jsb.
    Sampel: Kirim patarosan kanggo conto gratis

  • Customized full color printing magnetic stripe card

    Ngaropea pinuh warna percetakan kartu belang magnét

    Pikiran kartu belang Magnetic nuturkeun standar internasional ISO 7816. belang ngandung tilu lagu atawa 2 lagu, bisa jadi hideung / kulawu / emas / kelir pérak.Éta tiasa dirékam nganggo karakter alfanumerik.

    Spésialisasi: Waterproof / Weatherproof
    Mode komunikasi: Euweuh atawa ngaropéa
    Nagara asal: Chengdu/Sichuan/Cina
    Merk: Chengdu Mind
    Bahan: PVC, PET, Kertas, PVC Transparan
    Kandel: 0.76mm atanapi ngaropéa
    Ukuran: ukuran standar 86mmx54mm atanapi ukuran sareng bentuk anu anjeun pikahoyong
    Permukaan: Matte Finish / herang jsb.
    Tipe: Kartu Belang Magnét
    Percetakan: Percetakan layar sutra, percetakan CMYK, percetakan laser jsb.
    Sampel: Kirim patarosan kanggo conto gratis