Kartu

  • RNFC/RFID epoxy card/Social stickers

    Kartu epoxy RNFC / RFID / stiker Sosial

    Kartu epoxy RFID tingal chip RFID anu ditempatkeun dina kartu epoxy réngsé. Kartu epoxy nyaéta transpon dilaminasi dina serat kaca anu diperkuat bahan epoksi. Kartu Epoxy nyayogikeun performa anu luar biasa sareng daya tahan dina kaayaan lingkungan anu keras, sareng sayogi ku téknologi chip 125 KHz sareng 13.56 MHz RFID anu paling populér.

  • Membership/Business card

    Kaanggotaan / Kartu bisnis

    Kartu bisnis pipikiran didamel tina 100% bahan matéri énggal sareng nuturkeun standar internasional ISO 7816 atanapi dina kapal atanapi bentuk khusus.

  • Barcode card

    Kartu barkod

    Kartu Mind Barcode seueurna didamel tina 100% merek bahan PVC énggal sareng nuturkeun standar internasional ISO 7816. Barcode, kode QR tiasa disesuaikan sareng kami nawiskeun seueur pilihan personalisasi.

  • 13.56Mhz HF rfid card

    Kartu RFID 13.56Mhz HF

    Kartu RFID 13.56Mhz HF nuturkeun ISO 14443A sareng ISO 15693, protokol ISO14443B. Aranjeunna gaduh ukuran EEPROM ageung, kaamanan tinggi sareng nasabah tiasa nyerat tanggal dina unggal bagian sareng blok. Langkung aplikasi dilarapkeun.

  • 125khz LF rfid card

    Kartu RFID 125khz LF

    MIND nawiskeun EM4305, EM4200, EM4100, TK4100 (cocog sareng chip EM4100), ATMEL T5577 sareng kompatibel HID 125KHZ LF Smart RFID Cards, kaseueuran LF Smart RFID Cards anu dibaca sapertos EM4100, TK4100 sajabana Tapi ATMEL T5577 sareng HID 26bits sareng HID 37 bit tiasa maca sareng nyerat deui data di jero.

  • Dual frequency rfid card/Hybrid card

    Kartu RFID frékuénsi dobel / Kartu hibrid

    Kartu RFID frékuénsi dobel mangrupikeun jenis kartu induksi calakan kalayan téknologi luhur sareng fungsi lengkep. Kombinasi kartu frékuénsi rendah, kartu frékuénsi luhur sareng kartu UHF ogé katelah kartu frekuensi dobel. Éta ilahar dianggo di bank, sakola sareng daérah sanés.

  • Fudan F08 card

    Kartu Fudan F08

    Kartu Fudan F08 diwangun ku chip fm11rf08, anténeu sareng basis kartu; éta henteu nyayogikeun catu daya; éta kéngingkeun énergi ti pamaca ngalangkungan anténeu pikeun jalan, sareng komunikasi sareng pamaca diwujudkeun ku téknologi frékuénsi radio.

  • Mifare card

    Kartu Mifare

    Kartu Mifare nganggo chip asli NXP, sapertos NXP mifare klasik 1k s50, NXP mifare klasik 4k s70, NXP mifare Ultralight ev1, NXP mifare Ultralight c, NXP mifare Desfire 2k / 4k / 8k ev1, NXP desfire 2k / 4k / 8k ev2 sareng NXP mifare plus 2k / 4k jsb.

  • NFC cards

    Kartu NFC

    NFC mangrupikeun téknologi sambungan nirkabel anu nyayogikeun komunikasi anu gampang, aman sareng gancang. Dibandingkeun sareng RFID, NFC ngagaduhan ciri jarak caket, bandwidth luhur sareng konsumsi énergi rendah.

  • RFID clawshell card

    Kartu cakar RFID

    Kaseueuran kartu clawshell RFID aya dina frékuénsi 125Khz sareng chip Atmel: T5577 atanapi chip E-Marine: EM4100, kami ogé ngagaduhan pilihan chip anu tiasa dibandingkeun sapertos kartu clawshell TK4100 upami diperyogikeun ku palanggan.

  • Transparent plastic card

    Kartu palastik transparan

    Pikiran kartu transparan, kartu bisnis jelas, kartu frosted didamel tina 100% merek bahan PVC énggal sareng nuturkeun standar internasional ISO 78116. Ogé tiasa disesuaikan ukuran sareng kandelna.

  • Scratch card

    Kartu goresan

    Area gores sareng jumlah gores sareng warna gores / diecut tiasa diluyukeun. Kami nawiskeun seueur pilihan personalisasi.

12 Teras> >> Halaman 1/2