Rast

 • Menaxhimi i magazinës

  Menaxhimi i magazinës

  Teknologjia RFID ka sjellë një ndryshim të madh për menaxhimin e magazinës.Për shkak të shpejtësisë së tij të shpejtë të leximit/shkrimit, diapazonit të gjatë të leximit, kapacitetit të madh të ruajtjes dhe transferimit të sigurt të të dhënave, ai tashmë ka...
  Lexo më shumë
 • Rast i suksesshëm i kartave të identitetit MIND rfid

  Rast i suksesshëm i kartave të identitetit MIND rfid

  Karta ID RFID në përgjithësi përdor material PVC, por gjithashtu mund të përdorë materialin më të mirë për mbrojtjen e mjedisit, si p.sh. PC, material PETG sipas kërkesave të klientit.MIND mund të paraprijë...
  Lexo më shumë
 • kuti karte bankare smart ic

  kuti karte bankare smart ic

  Karta bankare ndahet në kartë me shirit magnetik dhe kartë IC Smart duke përfshirë kartën me çip IC kontakt dhe kartën rfid gjithashtu ne e quajmë kartë ic pa kontakt.Karta bankare inteligjente IC i referohet kartës me çip ic një...
  Lexo më shumë
 • Sistemi i bibliotekës RFID

  Sistemi i bibliotekës RFID

  Bazuar në shkallën e automatizimit të sistemit të Bibliotekës RFID, komoditetin, kapacitetin e madh etj., ai është përhapur në gjithnjë e më shumë vende.Njerëzit mund të huazojnë dhe të kthejnë libra lehtësisht.Mund të modernizojë li...
  Lexo më shumë
 • Portat RFID dhe aplikacionet e portalit mbajnë gjurmët o

  Portat RFID dhe aplikacionet e portalit mbajnë gjurmët o

  Aplikacionet RFID Gateways dhe Portal mbajnë gjurmët e mallrave në lëvizje, duke i lokalizuar ato në vende ose duke kontrolluar lëvizjen e tyre nëpër ndërtesa.Lexuesit RFID, me antena të përshtatshme të montuara në një derë...
  Lexo më shumë
 • RFID për garanci

  RFID për garanci

  RFID për Garancinë, Kthimet dhe Riparimin Gjurmimi i mallrave të kthyera nën garanci ose atyre që kanë nevojë për servisim ose testim/kalibrim mund të jetë një sfidë.Duke u siguruar që kontrollet dhe puna e duhur janë c...
  Lexo më shumë
 • Kartë gërvishtëse PVC

  Ky është një projekt qeveritar që karta është që përdoruesi të përdorë numrin serial dhe kodin pin për t'u identifikuar në një faqe interneti për t'u regjistruar.Ne e fitojmë me sukses këtë projekt me printimin tonë me cilësi shumë të mirë...
  Lexo më shumë
 • Transporti publik

  Transporti publik

  Produktet tona përdoren gjerësisht në zgjidhje të ndryshme inteligjente RFID në fusha të ndryshme të transportit publik dhe menaxhimit të bibliotekave, identifikimit të kafshëve, tarifës së portës së pagesës etj. Me excel...
  Lexo më shumë
 • Zgjidhje NFC Kuti Honda

  Zgjidhja NFC: MIND nënshkroi partneritetin strategjik me HONDA në 2017. Duke përdorur kartën MIND NFC (Near Field Communications), klienti thjesht prek celularin e aktivizuar NFC kundër kartës që mund të aktivizojë...
  Lexo më shumë
 • Kartelë dhe mbajtëse e anëtarit magnetik

  Kartelë dhe mbajtëse e anëtarit magnetik

  Oject është për një klient të hapur një qytet të ri ushqimor të kuzhinës japoneze, ka nevojë për një produkt të plotë të menaxhimit të anëtarësimit, ata duan të përdorin sistemin dhe kartën e anëtarit për të konsumuar, rimbushin paratë, zhvillojnë g...
  Lexo më shumë
 • Menaxhimi i logjistikës

  Menaxhimi i logjistikës

  Teknologjia RFID po sjell një ndryshim të madh në fushën e ruajtjes dhe logjistikës.Për shkak të shpejtësisë së tij të shpejtë të leximit/shkrimit, diapazonit të gjatë të leximit, kapacitetit të madh të ruajtjes dhe transferimit të sigurt të të dhënave, ai ka ...
  Lexo më shumë
 • Zgjidhje për kartat e çelësit të hotelit Hilton Marriott

  Zgjidhje për kartat e çelësit të hotelit Hilton Marriott

  Karta e dhomës së miqve të hotelit RFID VING/SALTO/BETECH/ADEL Në shoqërinë moderne, kartat RFID janë gjithnjë e më të njohura në sistemin e kyçjes së dhomave të miqve të hoteleve.Si një nga produktet kryesore në MIND RFID, MIND's RFID Hotel...
  Lexo më shumë
12Tjetra >>> Faqe 1/2