RFID nyampurnakeun ranté katacak pangan pikeun masihan jaminan pikeun pangwangunan mata pencaharian masarakat

Nyatana, dina kahirupan urang sadidinten, berita ngeunaan masalah kaamanan pangan sok aya dina ceuli urang.
Dina acara-acara anu kakeunaan di Partéi Konsumén dina 15 Maret unggal taun, kasalametan tuangeun mangrupikeun bagian tina masalah.

Aya masalah anu teu aya tungtungna ngeunaan kasalametan tuangeun, sareng pengawasan anu saluyu sareng gampang dilacak tiasa gampang dina kaayaan pasip anu sesah.

Sadaya ieu nunjukkeun yén kaamanan pangan peryogi pengawasan anu saé sareng sistem katali pikeun nempatkeun kaamanan pangan dina jalur anu langkung saé.

Salian ti ningkatkeun sistem anu cocog sareng ganjaran sareng aturan hukuman, perlu ogé ngawangun sistem katégatip kaamanan pangan anu lengkep,
kalayan bantosan sarana téknis pikeun ngambah sumber sareng akuntabilitas, dina dasarna pikeun ngahontal pangaruh pamaréntahan.
Kaderesan kadaharan anu sampurna ngalibatkeun sababaraha tautan sapertos produksi, sirkulasi, uji coba, sareng penjualan.
Pikeun sarat skénario dina hal ieu, solusi dilacak basis RFID nyorot kauntungan atra.

Nyandak ranté suplai supermarket raket patalina sareng kahirupan warga salaku conto, dina tautan tina pangiriman panyimpenan tiis ka supermarket,
staf supermarket tiasa nganggo RFID pikeun maca sareng nyerat PDA kanggo maca inpormasi kargo kendaraan ranté tiis sareng ngumpulkeun data anu aya hubunganana dina waktos anu pas.
Tiasa nyingkahan stok, kaluar tina saham sareng kaayaan sanés. Dina waktos anu sami, tag RFID ngarekam sadaya inpormasi ngeunaan produksi sareng sirkulasi barang.
Sakali aya masalah kualitas, panyababna tiasa ditaroskeun ngalangkungan data sareng pihak anu bertanggung jawab tiasa dipendakan langsung.

Tina sudut pandang anu objektif, seueur teuing jinis tuangeun, sareng kualitasna teras-terasan robih ku antukna. Sakabéh prosés produksi, sirkulasi,
sareng penjualan langkung rumit tibatan komoditas biasa. Ku alatan éta, panerapan produk Internét tina Hal pikeun manajemén katerapan pangan jauh
langkung penting tibatan produk umum, anu ogé masalah utama anu aya hubunganana sareng mata pencaharian masarakat.

 


Waktos Post: Jul-29-2021