Përparësitë tona

Industria lider RFID për 24 vjet

MIND është një nga tre fabrikat më të mira të kartave rfid në Kinë.

22 teknikë, 15 stilistë

Që nga viti 1996, ne i kemi kushtuar vëmendje kërkimit dhe zhvillimit të teknologjisë dhe dizajnit të kartave.
Tani ne kemi tashmë 22 teknikë dhe 15 projektues për të mbështetur të gjithë biznesin OEM të klientëve dhe për të ofruar mbështetje falas për dizajn/teknik për klientët.

Certifikatat ISO, përgjegjësia sociale, SGS, ITS, ROHS.

Produktet MIND kryesisht për identitetin e anëtarëve të qeverisë/institutit, transportin publik, shkollat, spitalet dhe furnizimin me ujë/energji/gaz
dhe menaxhimi.Ky është ndryshimi më i madh mes nesh dhe fabrikave të tjera të kartave.Këto projekte industriale kanë kërkesa më strikte
mbi cilësinë dhe kohën e dorëzimit, dhe gjithashtu kërkojnë që prodhuesit të kenë kualifikim prodhimi, si certifikata ISO, përgjegjësi sociale, SGS, ITS, Rosh.

Pajisjet e kompletuara të testimit

në fabrikën MIND në Kinë me një grup të plotë pajisjesh testimi, duke përfshirë: analizuesin e spektrit, njehsorin e induktivitetit, urën dixhitale LCR,
Makinë e rrotullimit të përkuljes, testues skripti, testues IC, testues i performancës së etiketës UHF të tagformancës, analizues i performancës magnetike të shkrimit.

Dalje ditore 1,000,000 copë kartë rfid/800,000 copë etiketa rfid/3000 komplete pajisje

Aktualisht, kapaciteti ditor i prodhimit MIND është 1,000,000 copë karta RFID, 800,000 copë etiketa rfid, 3000 grupe pajisjesh të lidhura.
Ne përpunojmë rreptësisht prodhimin sipas standardeve të kontrollit të cilësisë ISO dhe marrim gjithashtu përgjegjësi sociale.Ne krijuam bibliotekën e parë të testimit

kontrolli i cilësisë së gjurmueshmërisë

Një sistem informacioni i kontrollit të cilësisë së gjurmueshmërisë së të gjithë procesit vetë-zhvilluar në çdo kohë për të siguruar që cilësia e çdo grupi të prodhimit është e kualifikuar.

Kohëzgjatja e mykut të ri: 7-10 ditë

MIND tani ka më shumë se 500 kallëpe për përzgjedhjen e klientëve dhe të gjithë të ruajtur në një zonë të veçantë për ruajtjen e mykut dhe të menaxhuara nga një person i veçantë.
Nëse kallëpi zhvillohet nga klienti, ai do t'i përkasë klientëve përgjithmonë dhe MIND nuk do t'ua shesë klientëve të tjerë pa autorizim.

Nder

SGS (1)

0442

0442

0442

4

4

4

4

FCC (1)

FCC (1)

FCC (1)

FCC-5