Turne në fabrikë

1

Fabrika MIND rfid që nga viti 1996

dav

Top 3 i fabrikës MIND në Kinë

dav

Më shumë se dyqind punonjës

dav

Bimë MIND pa pluhur

dav

RFID e thatë me mbështjellje lidhëse etikete Muehlbauer

dav

Ngjitësja e etiketës RFID RFID Ngjitësja e etiketës Muehlbauer etiketa bonder pamje nga afër

dav

Komponim automatik me etiketë RFID uhf

dav

RFID etiketë uhf RFID afishe përbërje automatike

dav

Krijimi i filmit me printim të kartës plastike CMYK

dav

Kartat RFID Heidelberg CMYK Offset-printing

dav

Petëzim i kartës ic të kontaktit pa kontakt

dav

Kapsulimi i IC pa kontakt RFID

dav

Kontaktoni kapsulimin e çipit IC dhe testimin e çipit

dav

Kapsulimi i çipit IC të kontaktit të kartës inteligjente

dav

Mbivendosja e PVC

dav

Mbyllje tejzanor për etiketat RFID dhe çelësat

dav

makinë kodimi lazer

dav

Mbivendosja e shiritit magnetik

dav

Qese karte PVC

dav

Kodi i spërkatjes për kartat inteligjente

dav

Numri UV për kartat rfid

dav

Laboratori i testimit MIND për kontrollin e cilësisë

dav

Laboratori i testimit MIND për kontrollin e cilësisë

dav

Laboratori i testimit MIND për aplikimin e simulimit të tagformancës

dav

Laboratori i testimit MIND për kartat rfid dhe etiketat RFID

dav

Paketa e bardhë kuti për kartat pvc

dav

Paketa kryesore e kartonit të kartave inteligjente