Profésional ngajamin kualitas, pangembangan kalungguhan jasa.

Kartu meungpeuk RFID

Pedaran pondok:

Kartu Blokir RFID / Kartu Shield mangrupikeun ukuran kartu kiridit anu dirancang pikeun ngajagi inpormasi pribadi anu disimpen dina kartu kiridit, kartu debit, kartu pinter, lisénsi RFID supir sareng Kartu RFID anu sanés tina maling e-pickpocket anu nganggo scanner RFID genggam.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

1

Naon Kartu RFID Blocking / Shield?
Kartu Blokir RFID / Kartu Shield mangrupikeun ukuran kartu kiridit anu dirancang pikeun ngajagi inpormasi pribadi anu disimpen dina kartu kiridit, kartu debit, kartu pinter, lisénsi RFID supir sareng Kartu RFID anu sanés tina maling e-pickpocket anu nganggo scanner RFID genggam.

Kumaha cara RFID Blocking / Shield Card?
Kartu Blokir RFID diwangun ku papan sirkut anu ngaganggu scanner tina maca sinyal RFID. Aya palapis luar sareng jero anu henteu kaku, janten kartu na fleksibel pisan.

Jaga Data Anjeun Aman
"Ku pedalaman papan sirkuit inovatif RFID Blocking Card, anjeun tiasa pastikeun yén nomer kartu anjeun, alamat, sareng inpormasi pribadi kritis sanésna aman tina scanner Radio Frequency Identification (RFID) anu caket.

Kartu meungpeuk / kartu tameng teu kedah batréna. Éta narik tanaga tina scanner pikeun kakuatan sareng langsung nyiptakeun E-Field, sawah éléktronik anu ngajantenkeun sadayana kartu 13.56mhz henteu katingali ku scanner. Sakali scanner aya di luar jangkauan kartu blok / kartu taméng de-kakuatan.

Kantun nyandak kartu meungpeuk / kartu taméng ieu dina dompét sareng klip artos anjeun sareng sadaya kartu 13.56mhz dina kisaran E-Field na bakal dijagaan. "

Méja paraméter

Bahan PVC + Modul pameungpeuk atanapi PVC + Kain Pameungpeuk
Ukuranna CR80-85.5mm * 54mm
Kandel 0.86mm, 1.2mm, 1.5mm
Beungeut Glossy / Matted / Frosted
Nyetak Percetakan sutra, percetakan CMYK, warna pelanggan 100% cocog
Ngepak Dina jumlah ageung atanapi Blister atanapi kardus bungkus
MOQ Teu aya MOQ upami henteu percetakan khusus.
50 pcs upami peryogi nyetak logo / desain pelanggan
Aplikasi Ngajaga data paspor / kartu, STOP RFID MALING
Fitur Meunang penghargaan modul pameungpeuk RFID / matéri di jero
Pasang hiji atanapi dua kartu meungpeuk dina dompét, teras sadaya kartu kartu RFID / kartu bank dijaga.
Aplikasi Ngajaga inpormasi pribadi tina kartu Kredit, Paspor, KTP, jsb.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami