Data ageung sareng komputasi awan ngabantosan pertanian pinter modern

Ayeuna, 4,85 juta mu béas di Huaian parantos lebet kana tahap pegatna, anu ogé mangrupikeun titik konci pikeun ngahasilkeun kaluaran.Pikeun mastikeun produksi béas kualitas luhur efisien
sarta maénkeun peran asuransi tatanén dina benefiting tatanén sarta ngarojong tatanén, pamaréntah lokal geus vigorously diwanohkeun téhnologi Internet tina Things tatanén pinter, nyekel
waktos istirahat judul, junun sacara ilmiah sareng ningkatkeun kauntungan, sareng ngabantosan sisikian usum gugur ngahasilkeun panén bemper.

Hal ieu dipikaharti yén monitoring calakan sarta sistem peringatan dini tina pepelakan, kaasup kempelan faktor lingkungan, kempelan bibit, database ahli hidayah online tina tilu bagian, ngaliwatan
Téknologi Internet of Things, kumpulan suhu, kalembaban, laju angin, nilai PH taneuh sareng indikator-indikator sanésna, persépsi real-time ngeunaan kamekaran padi sareng kaayaan tatanén, prediksi cerdas sareng
ahli jauh rundingan online, ku kituna jalma di glance a, pikeun ngahontal manajemén efisien widang.Dina raraga salajengna konsolidasi peran kaamanan asuransi pertanian dumasar-kabijakan on dahareun
produksi, saprak awal taun ieu, departemen Biro Keuangan Kota Huaian, babarengan jeung asuransi Asuransi Rahayat jeung asuransi harta, pangawasan asuransi bank jeung lianna.
departemén, koordinasi multi-pihak, di kota pikeun ngamajukeun pamotongan calakan monitoring sarta sistem peringatan dini, instalasi bébas tina warning dini jeung sistem monitoring pikeun growers béas badag, pikeun mantuan
manajemén widang ilmiah tur efisien.

Data ageung sareng komputasi awan ngabantosan pertanian pinter modern

Salian pikeun mastikeun pencegahan bencana sareng résistansi béas sareng pepelakan sanés, salaku kota ngambang, Huaian gaduh jaringan cai anu padet sareng sumber cai anu beunghar, kumaha mastikeun pangwangunan séhat.
tina industri budidaya.Taun ieu, Kota Huai 'an ogé aya di Jinhu County, Xuyi County, anu munggaran ngamajukeun aplikasi ngawaskeun cai Baobao sareng sistem peringatan dini.Patani ngan ukur kedah ningali
data relevan sacara real waktos ngaliwatan telepon sélulér, ku kituna pikeun ngahontal beternak ilmiah sarta nyegah masalah saméméh éta lumangsung.


waktos pos: Aug-15-2023