Data gedhe lan komputasi awan mbantu pertanian cerdas modern

Saiki, 4,85 yuta mu beras ing Huaian wis mlebu tahap breaking heading, sing uga dadi titik kunci kanggo pambentukan output.Kanggo njamin produksi beras kanthi kualitas sing efisien
lan muter peran saka asuransi tetanèn ing benefiting tetanèn lan ndhukung tetanèn, pamaréntah lokal wis sregep dipun promosiaken pinter tetanèn Internet teknologi Things, nyekel
break judhul wektu, scientifically ngatur lan apik keuntungan, lan mbantu Autumn gandum ngasilaken harvest bumper.

Punika mangertos bilih ngawasi cerdas lan sistem bebaya awal saka crops, kalebu koleksi faktor lingkungan, koleksi seedling, database pakar panuntun dhumateng online saka telung bagean, liwat
Teknologi Internet of Things, koleksi suhu, kelembapan, kecepatan angin, nilai PH lemah lan indikator liyane, persepsi wektu nyata babagan pertumbuhan pari lan kondisi tetanen, prediksi cerdas lan
pakar remot rembugan online, supaya wong ing Mirit, kanggo entuk Manajemen efisien lapangan.Supaya luwih nggabungake peran keamanan asuransi pertanian adhedhasar kebijakan babagan panganan
produksi, wiwit awal taun iki, departemen Biro Keuangan Kutha Huaian, bebarengan karo Insurance Insurance Rakyat lan insurance property, pengawasan insurance bank lan liyane.
departemen, koordinasi multi-pihak, ing kutha kanggo ningkataké ngawasi cerdas potong lan sistem bebaya dini, instalasi free warning awal lan sistem ngawasi kanggo petani beras gedhe, kanggo bantuan
manajemen lapangan ilmiah lan efisien.

Data gedhe lan komputasi awan mbantu pertanian cerdas modern

Saliyane kanggo mesthekake Nyegah bilai lan resistance saka beras lan crops liyane, minangka kutha ngambang, Huaian wis jaringan banyu kandhel lan sumber banyu sugih, carane kanggo njamin pembangunan sehat.
saka industri akuakultur.Taun iki, Kutha Huai 'an uga ana ing Kabupaten Jinhu, Kabupaten Xuyi, sing pisanan ningkatake aplikasi pemantauan banyu Baobao lan sistem peringatan dini.Petani mung kudu ndeleng
data sing relevan ing wektu nyata liwat ponsel, supaya bisa entuk breeding ilmiah lan nyegah masalah sadurunge kedadeyan.


Wektu kirim: Aug-15-2023