videotekst
video

1996

Top 3 në Kinë
PRODUKTET KRYESORE: Kartat Rfid, kartat kyçe të hotelit Rfid, etiketat Rfid, Etiketa Rfid, ngjitësit RFID, kartat e çipit të kontaktit IC, kartat me shirit magnetik, kartat ID PVC dhe lexuesit/shkrimtarët përkatës: duke përfshirë modulin e skanimit, makinën e frekuentimit, produktet DTU/RTU.
Lexo më shumë
 • 300+

  Punëtorët

 • 100+

  eksportoni në 100+ vende

 • 10+

  Patentat RFID

 • 20,000+

  Baza e fabrikës me metra katrorë

PRODUKTET E PARAQITUR

Ku ka IOT, ka mendje

skenarët e aplikimit

Teknologjitë tona janë të vendosura në një gamë të gjerë industrish, ku ato mundësojnë vërtetim të përshtatshëm, me shumë faktorë dhe mbështesin aplikacione shumë të kërkuara.Teknologjitë tona rrisin efikasitetin, ulin gabimet dhe mbrojnë kundër sulmeve me qëllim të keq.Teknologjitë tona të bazuara në karta inteligjente janë të përshtatshme për një shumëllojshmëri të gjerë skenarësh.

Lexo më shumë
rreth

mendjenmbrojtjen e mjedisit

Qëndrueshmëria nuk është një temë prioritare në mesin e MIND për të reduktuar gjurmën e karbonit përmes menaxhimit të zinxhirit të furnizimit dhe për të zvogëluar ndikimin negativ të artikujve të disponueshëm.Për ta bërë këtë, MIND merr në konsideratë të gjitha fazat e zinxhirit të furnizimit dhe përdor qasje krijuese ndaj qëndrueshmërisë.

ikona05 ikona06 ikona07 ikona08

Zgjidhni kartën PVC të ricikluar MIND për të ndihmuar në mbrojtjen e mjedisit dhe për t'i treguar botës se kujdeseni

lajmet me te fundit

Lexo më shumë
Shiritat e dorës RFID janë të njohura me organizatorët e festivaleve muzikore

Rripat e dorës RFID janë të njohura me muzikën...

24-06-27

Vitet e fundit, gjithnjë e më shumë festivale muzikore kanë filluar të adoptojnë teknologjinë RFID (identifikimi i frekuencës së radios) për të ofruar hyrje të përshtatshme, pagesa dhe përvoja ndërvepruese për pjesëmarrësit.Sidomos për të rinjtë, kjo qasje novatore padyshim shton...

Menaxhimi i sigurisë kimike të rrezikshme RFID

Menaxhimi i sigurisë kimike të rrezikshme RFID

24-06-26

Siguria e kimikateve të rrezikshme është përparësia kryesore e punës së sigurt të prodhimit.Në epokën aktuale të zhvillimit të fuqishëm të inteligjencës artificiale, menaxhimi tradicional manual është kompleks dhe joefikas dhe ka mbetur shumë prapa The Times.Shfaqja e RFID ...

Aplikime inovative të teknologjisë rfid në industrinë e shitjes me pakicë

Aplikacione inovative të teknologjisë rfid...

24-06-25

Me përparimin e vazhdueshëm të shkencës dhe teknologjisë, aplikimi inovativ i teknologjisë RFID (Radio Frequency Identification) në industrinë e shitjes me pakicë po tërheq gjithnjë e më shumë vëmendjen.Roli i tij në menaxhimin e inventarit të mallrave, kundër...

Karta dhe etiketa NFC

Karta dhe etiketa NFC

24-06-24

NFC është pjesë RFID (identifikimi me frekuencë radio) dhe pjesërisht Bluetooth.Ndryshe nga RFID, etiketat NFC punojnë në afërsi, duke u dhënë përdoruesve më shumë saktësi.NFC gjithashtu nuk kërkon zbulimin dhe sinkronizimin manual të pajisjes siç kërkon Bluetooth Low Energy.Basti i ndryshimit më të madh...

Aplikimi i teknologjisë rfid në teknologjinë e përpunimit të gomave të automobilave

Aplikimi i teknologjisë rfid në automobil...

24-06-16

Me zhvillimin e shpejtë të teknologjisë Internet of Things, teknologjia e identifikimit të radiofrekuencave (RFID) ka treguar potencial të madh aplikimi në të gjitha sferat e jetës për shkak të avantazheve të saj unike.Veçanërisht në industrinë e prodhimit të automobilave, aplikimi...

Duke përdorur RFID, industria ajrore po bën përparim për të reduktuar keqpërdorimin e bagazheve

Duke përdorur RFID, Industria Ajrore e Krijimit të Programeve...

24-06-14

Ndërsa sezoni i udhëtimeve verore fillon të nxehet, një organizatë ndërkombëtare e fokusuar në industrinë globale të linjave ajrore publikoi një raport progresi mbi zbatimin e gjurmimit të bagazheve.Me 85 përqind të linjave ajrore që tani kanë një lloj sistemi të zbatuar për gjurmimin...

Teknologjia RFID po ripërcakton menaxhimin e transportit

Teknologjia RFID po ripërcakton transportin...

24-06-03

Në fushën e logjistikës dhe transportit, kërkesa për monitorim në kohë reale të automjeteve dhe mallrave të transportit rrjedh kryesisht nga sfondi dhe pikat e mëposhtme të dhimbjes: Menaxhimi tradicional i logjistikës shpesh mbështetet në operacionet manuale dhe të dhënat, të prirur ndaj informacionit...

Plani i zbatimit të menaxhimit inteligjent të klasifikimit të mbeturinave RFID

Klasifikimi inteligjent i plehrave RFID m...

24-05-30

Sistemi i klasifikimit dhe riciklimit të mbeturinave të banimit përdor teknologjinë më të avancuar të Internetit të Gjërave, mbledh të gjitha llojet e të dhënave në kohë reale përmes lexuesve RFID dhe lidhet me platformën e menaxhimit të sfondit përmes sistemit RFID.Përmes instalimit të RFID elektronike...

Tastiera RFID ABS

Tastiera RFID ABS

24-05-30

Tastiera RFID ABS është një nga produktet tona më të shitura në Mind IOT.Është bërë nga materiali ABS.Pas shtypjes së modelit të zinxhirit të çelësit përmes kallëpit të imët metalik, kalli i telit të bakrit vendoset në modelin e zinxhirit të shtypur të çelësit dhe më pas kombinohet me valë tejzanor.Është...

Raft librash inteligjente të teknologjisë RFID

Raft librash inteligjente të teknologjisë RFID

24-05-28

Rafti inteligjent RFID është një lloj pajisjeje inteligjente që përdor teknologjinë e identifikimit të frekuencave radio (RFID), e cila ka sjellë ndryshime revolucionare në fushën e menaxhimit të bibliotekave.Në epokën e shpërthimit të informacionit, menaxhimi i bibliotekës po bëhet më një...

Nis zyrtarisht platforma kombëtare e internetit e superkompjuterëve!

Platforma kombëtare e internetit e superkompjuterëve...

24-05-27

Më 11 prill, në Samitin e parë të Internetit të Superkompjuterëve, u lançua zyrtarisht platforma kombëtare e internetit e superkompjuterëve, duke u bërë një autostradë për të mbështetur ndërtimin e Kinës dixhitale.Sipas raporteve, plani kombëtar i internetit i superkompjuterëve për të formuar një...

Madhësia e tregut RFID për materiale harxhuese mjekësore me vlerë të lartë

Madhësia e tregut RFID për mjekësi me vlerë të lartë...

24-05-26

Në fushën e materialeve harxhuese mjekësore, modeli fillestar i biznesit do t'u shitet direkt spitaleve nga furnizues të materialeve të ndryshme harxhuese (si stentet e zemrës, reagentët e testimit, materialet ortopedike, etj.), por për shkak të shumëllojshmërisë së gjerë të materialeve harxhuese, ekzistojnë shumë furnitorë, dhe vendimi-...