Amazon Cloud Technologies nganggo AI generatif pikeun ngagancangkeun inovasi dina industri otomotif

Amazon Bedrock parantos ngaluncurkeun jasa énggal, Amazon Bedrock, pikeun ngagampangkeun diajar mesin sareng AI pikeun konsumén sareng nurunkeun halangan pikeun asup pikeun pamekar.

Amazon Bedrock mangrupikeun jasa énggal anu masihan para nasabah aksés API kana modél dasar ti Amazon sareng ngamimitian AI anu unggul, kalebet AI21 Labs, Anthropic sareng Stability AI.Amazon Bedrock mangrupikeun salah sahiji cara anu paling gampang pikeun para nasabah ngawangun sareng skala aplikasi AI generatif nganggo modél yayasan, nurunkeun halangan pikeun asup pikeun sadaya pamekar.Konsumén tiasa ngaksés set téks sareng modél dasar gambar anu kuat ngalangkungan Bedrock (jasa ayeuna nawiskeun sawangan kawates).

Dina waktos anu sami, palanggan Amazon Cloud Technology tiasa nganggo instansi Amazon EC2 Trn1 anu didamel ku Trainium, anu tiasa ngahemat biaya pelatihan dugi ka 50% dibandingkeun sareng instansi EC2 anu sanés.Sakali modél AI generatif disebarkeun dina skala, kalolobaan biaya bakal ditanggung ku jalan sareng nalar modél éta.Dina titik ieu, para nasabah tiasa nganggo instansi Amazon EC2 Inf2 anu didamel ku Amazon Inferentia2, anu khusus dioptimalkeun pikeun aplikasi AI generatif skala ageung anu ngajalankeun ratusan milyar model parameter.


waktos pos: Jul-05-2023