• 2 2

    2

    taun Garansi Kualitas
  • 25 25

    25

    Brand Reliable Taun
  • 100 100

    100

    Nglayani pelanggan ing
    luwih saka 100 negara
  • 1000 1000

    1000

    VIP pelanggan jaban rangkah

KATEGORI PRODUK

babagan

1996

Top 3 ing China

Madeg

MIND wis anjog industri kertu pinter RFID

PRODUK UTAMA: Kertu Rfid, kartu kunci hotel Rfid, tag Rfid, Label Rfid, stiker RFID, Kartu chip IC Kontak, kartu strip magnetik, kertu ID PVC lan maca / panulis sing gegandhengan: kalebu modul scan, mesin absensi, produk DTU / RTU.

30+ hak cipta piranti lunak, 7 kantor cabang, ISO9001/14001/18001, TUV, SGS, ROHS qualified.20+ staf QC, Keterlacakan proses manajemen kontrol kualitas, lab pengujian MIND disiapake ing 2019.
Kerja sama ing macem-macem industri, kalebu KTP / Transportasi / Keamanan Sosial / Energi / Sekolah / Rumah Sakit / Asuransi / Hotel / Logistik / Eceran.
7-15 dina pangiriman ing wektu, garansi 2 taun.
FLEKSIBILITAS: OEM welcome, Live audit welcome.

  • ico 300+

    Buruh

  • ico 10+

    paten RFID

  • ico 20.000

    Basis pabrik meter persegi

Warta paling anyar

  • Napa Pilih MIND Sustainable Wood Card?

    Kenapa Pilih MIND Sustai...

    29 Dhésèmber 22
    1. Daya Tahan Kertu kayu awet kaya plastik lan kertu logam tradisional, nanging kayu minangka sumber daya sing bisa dianyari lan biodegradable, ora kaya ...
  • Yantai wis mbangun platform data gedhe sing nyakup 2 yuta wong tuwa ing kutha kasebut

    Yantai wis mbangun ...

    23 Dhésèmber 22
    Tanggal 22 Desember, program "Berita Pagi" CCTV memuji data lengkap Yantai lan platform bisnis kanggo kutha-kutha ...
  • Internet of Things ing kutha-kutha cilik

    Internet of Things...

    18 Dhésèmber 22
    Miturut statistik, ing pungkasan taun 2021, ana 1,866 kabupaten (kalebu kabupaten, kutha, lsp.) ing daratan China, akuntansi kanggo ...
Gabung karo Kita

Kita tansah ing dalan.

Nyuwun kutipan