• 2 2

    2

    taun Garansi Kualitas
  • 25 25

    25

    Brand Reliable Taun
  • 100 100

    100

    Nglayani pelanggan ing
    luwih saka 100 negara
  • 1000 1000

    1000

    VIP pelanggan jaban rangkah

KATEGORI PRODUK

about

1996

Top 3 ing China

Madeg

MIND wis anjog industri kertu pinter RFID

PRODUK UTAMA: Kertu Rfid, kartu kunci hotel Rfid, tag Rfid, Label Rfid, stiker RFID, Kartu chip IC Kontak, kartu strip magnetik, kertu ID PVC lan maca / panulis sing gegandhengan: kalebu modul scan, mesin absensi, produk DTU / RTU.

30+ hak cipta piranti lunak, 7 kantor cabang, ISO9001/14001/18001, TUV, SGS, ROHS qualified.20+ staf QC, Traceability proses manajemen kontrol kualitas, lab testing MIND disetel ing 2019.
Kerja sama ing macem-macem industri, kalebu KTP / Transportasi / Keamanan Sosial / Energi / Sekolah / Rumah Sakit / Asuransi / Hotel / Logistik / Eceran.
7-15 dina pangiriman ing wektu, garansi 2 taun.
FLEKSIBILITAS: OEM welcome, Live audit welcome.

  • ico 300+

    Buruh

  • ico 10+

    paten RFID

  • ico 20.000

    Basis pabrik meter persegi

Warta paling anyar

  • RFID anti-counterfeiting labels in the beverage industry, chip anti-counterfeiting cannot be transferred

    RFID anti-pemalsuan...

    28 Apr,22
    Nggawe label anti-pemalsuan RFID ing industri minuman, saben produk cocog karo chip anti-pemalsuan.Saben chip R ...
  • To meet the needs of key chip companies, two batches of 8.9 tons of photoresist arrived in Shanghai

    Kanggo nyukupi kabutuhan k...

    25 Apr,22
    Miturut laporan warta CCTV13, penerbangan kargo CK262 saka China Cargo Airlines, anak perusahaan China Eastern Airlines, teka ing ...
  • What do the different types of plastic based labels mean- PVC,PP,PET etc ?

    Apa bedane ...

    20 Apr,22
    Akeh jinis bahan plastik kasedhiya kanggo gawé label RFID.Yen sampeyan kudu pesen label RFID, sampeyan bakal nemokake manawa ana telung ...
Gabung karo Kita

Kita tansah ing dalan.

Njaluk penawaran