teks video
video

1996

Top 3 ing China
PRODUK UTAMA: Kertu Rfid, kartu kunci hotel Rfid, tag Rfid, Label Rfid, stiker RFID, Kartu chip IC Kontak, kartu strip magnetik, kertu ID PVC lan maca / panulis sing gegandhengan: kalebu modul scan, mesin absensi, produk DTU / RTU.
Waca liyane
  • 300+

    Buruh

  • 100+

    ekspor menyang 100+ negara

  • 10+

    paten RFID

  • 20.000+

    Basis pabrik meter persegi

PRODUK FEATURED

Ing ngendi ana IOT, ana Pikiran

skenario aplikasi

Teknologi kita disebarake ing macem-macem industri, sing ngidini otentikasi multi-faktor sing trep, lan ndhukung aplikasi sing nuntut banget.Teknologi kita nambah efisiensi, nyuda kesalahan, lan nglindhungi serangan ala.Teknologi basis kertu pinter kita cocog kanggo macem-macem skenario.

Waca liyane
babagan

pikiranpangayoman lingkungan

Keberlanjutan minangka subyek prioritas No I ing antarane MIND supaya bisa nyuda jejak karbon liwat manajemen rantai pasokan lan nyuda dampak negatif saka barang sing bisa digunakake.Kanggo nindakake iki, MIND nimbang kabeh tahapan rantai pasokan lan nggunakake pendekatan kreatif kanggo kelestarian.

lambang05 lambang06 lambang07 lambang08

Pilih Kartu PVC Daur Ulang MIND Kanggo Mbiyantu Nglindhungi Lingkungan Lan Nuduhake Ing Donya Yen Sampeyan Peduli

warta paling anyar

Waca liyane
kertu kertas RFID

kertu kertas RFID

24-05-06

Mind IOT bubar nuduhake produk RFID anyar lan entuk umpan balik sing apik saka pasar global.Iku kertu kertas RFID.Iku jenis kertu anyar lan ramah lingkungan, lan saiki mboko sithik ngganti kertu RFID PVC.Kertu kertas RFID utamane digunakake ing konsumsi ...

IOTE 2024 ing Shanghai, MIND entuk sukses lengkap!

IOTE 2024 ing Shanghai, MIND entuk c...

24-04-26

Tanggal 26 April, telung dina IOTE 2024, Stasiun Shanghai International Internet of Things Exhibition kaping 20, kasil rampung ing Shanghai World Expo Exhibition Hall.Minangka peserta pameran, MIND Internet of Things entuk sukses lengkap ing pameran iki.Wit...

Apa sampeyan nggoleki mitra kanggo mbantu ngembangake bisnis kanthi kertu kertas cetak khusus sing ramah lingkungan?Banjur sampeyan wis teka ing panggonan sing bener dina iki!

Apa sampeyan nggoleki partner kanggo mbantu sampeyan ...

24-03-29

Kabeh bahan kertas lan printer kita wis disertifikasi FSC (Forest Stewardship Council);kertu bisnis kertas kita, lengen klambi keycard lan amplop mung dicithak ing kertas daur ulang.Ing MIND, kita yakin lingkungan sing lestari gumantung saka dedikasi kanggo kesadaran babagan ...

Manajemen cerdas RFID mbisakake rantai pasokan seger

Manajemen cerdas RFID mbisakake ...

24-03-29

Produk seger minangka panjaluk urip saben dinane konsumen lan komoditas sing ora bisa dipisahake, nanging uga minangka kategori perusahaan seger sing penting, skala pasar seger China ing taun-taun pungkasan terus terus berkembang, skala pasar seger 2022 ngluwihi tandha 5 triliun yuan.Minangka konsumen ...

Skenario aplikasi teknologi RFID kanggo tag kuping kewan

Skenario aplikasi teknologi RFID ...

24-03-29

1. Traceability produk kewan lan kewan: Data sing disimpen dening tag elektronik RFID ora gampang diganti lan ilang, saengga saben kewan duwe kertu ID elektronik sing ora bakal ilang.Iki mbantu nglacak informasi penting kayata jenis, asal, kakebalan, perawatan ...

Penjualan Kripik mundhak

Penjualan Kripik mundhak

24-03-29

Klompok industri RFID RAIN Alliance nemokake kenaikan 32 persen ing kiriman chip tag UHF RAIN RFID ing taun kepungkur, kanthi total 44,8 milyar chip sing dikirim ing ndonya, diprodhuksi dening patang pemasok utama semikonduktor lan tag RAIN RFID.Nomer iku lho...

Rawuh karo acara penghargaan pariwisata personel sing luar biasa Spring the MIND 2023!

Teka bebarengan karo musim semi sing apik banget ...

24-03-27

Menehi wong lanang trip Spring unik lan iso lali!Kanggo ngrasakake pesona alam, santai lan nikmati wektu sing apik sawise taun kerja keras!Uga nyengkuyung dheweke lan kabeh kulawarga MIND supaya terus kerja keras menyang arah sing luwih sarwa ...

Sugeng liburan sing apik kanggo kabeh wanita!

Sugeng liburan sing apik kanggo kabeh wanita!

24-03-08

Dina Wanita Internasional (IWD) minangka preian sing dirayakake saben taun ing tanggal 8 Maret minangka titik fokus ing gerakan hak-hak wanita.IWD menehi fokus kanggo masalah kayata kesetaraan gender lan kekerasan lan penyalahgunaan marang wanita.Spurred dening gerakan hak pilih wanita universal, IWD orig...

Apple smart ring reexposure: kabar yen Apple nyepetake pangembangan dering pinter

Apple smart ring reexposure: kabar yen Ap...

24-02-29

Laporan anyar saka Korea Selatan nyatakake yen pangembangan cincin pinter sing bisa dipakai ing driji dicepetake kanggo nglacak kesehatan pangguna.Minangka sawetara paten nuduhake, Apple wis flirting karo idea saka piranti dering wearable kanggo taun, nanging minangka Samsun ...

Nvidia wis ngenali Huawei minangka pesaing paling gedhe amarga rong alasan

Nvidia wis ngenali Huawei minangka perusahaan gedhe ...

24-02-26

Ing pengajuan karo Komisi Sekuritas lan Bursa AS, Nvidia kanggo pisanan ngenali Huawei minangka pesaing paling gedhe ing sawetara kategori utama, kalebu chip intelijen buatan.Saka warta saiki, Nvidia nganggep Huawei minangka pesaing paling gedhe, ...

Akeh raksasa global gabung!Intel partner karo macem-macem perusahaan kanggo nyebarake solusi jaringan pribadi 5G

Akeh raksasa global gabung!Intel...

24-02-19

Bubar, Intel resmi ngumumake bakal kerja sama karo Amazon Cloud Technology, Cisco, NTT DATA, Ericsson lan Nokia kanggo promosi bareng-bareng panyebaran solusi jaringan pribadi 5G ing skala global.Intel ujar manawa ing 2024, panjaluk perusahaan kanggo jaringan pribadi 5G ...

Huawei ngumumake model skala gedhe pisanan ing industri komunikasi

Huawei ngumumake mode skala gedhe pisanan ...

24-02-12

Ing dina pisanan MWC24 Barcelona, ​​Yang Chaobin, direktur Huawei lan Presiden Produk lan Solusi ICT, ngumumake model skala gedhe pisanan ing industri komunikasi.Inovasi terobosan iki menehi tandha langkah penting kanggo industri komunikasi menyang ...