Ngabagéakeun suksés dina rapat industri-keuangan matchmaking khusus pikeun perusahaan proyék Chengdu Internet of Things!

Tanggal 27 Juli 2021, rapat proyék 2021 Chengdu Internet of Things perusahaan khusus pertandingan industri-keuangan hasil diayakeun di MIND Science Park.

Konperénsi ieu diayakeun ku Sichuan Internet of Things Industrial Development Alliance, Sichuan Integrated Circuit and Security Security Industri Investment Fund Co., Ltd.,
sareng diayakeun ku Chengdu MIND Internet of Things Technology Co., Ltd. sareng Chengdu Bank.

Konperénsi museur kana proyek Sichuan-Chongqing Internét tina Hal, ngawangun platform hubungkeun tripartite antara pamaréntah, lembaga kauangan, sareng perusahaan konci,
ngamajukeun integrasi jero industri sareng kauangan, sareng ngalaksanakeun pembiayaan perusahaan anu akurat.

Kamekaran industri Internét tina Hal parantos nyababkeun kasempetan ageung. Nalika perusahaan milih Internet of Things, aranjeunna parantos milih jalur anu leres, sareng lembaga kauangan anu nanem modal dina Internet of Things.
MINDMIND

 

54


Waktos Post: Jul-28-2021