Téknologi anti-pemalsuan luhur di bidang Internét tina Hal

Téknologi anti pemalsuan di masarakat modéren parantos ngahontal jangkungna anyar. Langkung sesah pikeun palsu pikeun palsu,
langkung merenah pikeun konsumén pikeun ilubiung, sareng langkung luhur téknologi anti pemalsuan, langkung saé pangaruh anti pemalsuan.
Hésé pikeun pamalsu palsu sareng gampang pikeun konsumén pikeun ngaidentipikasi. Ieu tingkat téknologi anti-pemalsuan tingkat luhur.

Tangtosna, éta henteu hartosna yén beuki hésé kasusah téknis, tingkat dérém na langkung luhur, beuki luhur téknologi anti-pemalsuan luhur.
Kusabab upami hésé pikeun konsumén pikeun ilubiung, kumaha kuatna téknologi anti pemalsuan, éta ngan ukur garis pertahanan Maginot, anu sia-sia.

Salajengna, pemalsu henteu kedah ngadamel labél anti pemalsuan sareng fitur anti pemalsuan anu sami.
Éta ngan ukur kedah katingali, sabab seuseueurna konsumén biasa henteu tiasa ngaidentipikasi kaaslianana pisan.

Tangtosna, upami perusahaan ngan ukur nganggo téknologi luhur ieu pikeun ngalaksanakeun pamariksaan diri dina kaaslian produkna, maka murni ngudag pajeulitna téhnik sareng kasusah niron ku pemalsuan henteu kunanaon.

Seueur-seueurna téknologi anti pemalsuan umumna ngudag teuing anti niron, sareng ambang pikeun partisipasi konsumen anu luhur pisan,
sabab dua na hésé pisan nyaimbangkeun, sareng ieu mangrupikeun kaunggulan konci perusahaan label anti-pemalsuan high-end.

Dina kasimpulan, kuring nyarankeun sababaraha téknologi anti-palsu palsu di dieu.

1. NFC anti pemalsuan

Ayeuna, duanana Wuliangye sareng Moutai ngadopsi téknologi anti-pemalsuan NFC. Unggal chip NFC ngagaduhan KTP anu unik sacara global,
sareng ID ieu énkripsi asimétris, anu ampir teu mungkin pikeun pemalsu nyonto.
Konsumén ngan ukur kedah nyepeng telepon sélulér anu ngadukung fungsi NFC pikeun ngaidentipikasi anu leres sareng anu salah.

2. Kalacak sareng anti pemalsuan

Labél anti-pemalsuan dilacak sorangan henteu ngagaduhan seueur kontén téknis, sareng inti na nyaéta kode anti-pemalsuan dilacak dilaksanakeun dina labél.
Pamakéna tiasa nyeken kode QR pikeun ningali inpormasi sirkulasi produk ieu, khususna toko mana anu ngagaleuh,
sareng ngabandingkeun éta sareng toko tempat aranjeunna ngagaleuh, kanggo terang kaaslian produk.
MIND


Waktos Post: Jul-21-2021