Picc Ya 'an Branch mori drejtimin në përdorimin inovativ të teknologjisë së "etiketës elektronike të veshit" në Ya'an!

Disa ditë më parë, PICC sigurimi i pronës Ya 'an Branch zbuloi se nën drejtimin e Degës së Mbikëqyrjes Ya'an të
Mbikëqyrja dhe Administrata Financiare Shtetërore, kompania mori drejtimin në pilotimin e suksesshëm të aplikimit të akuakulturës
Teknologjia e sigurimit "etiketa elektronike e veshit" për të përmirësuar në mënyrë efektive cilësinë dhe efikasitetin e sigurimeve bujqësore dhe për të ndihmuar zonat rurale
rivitalizimi.

Çipi i ngulitur në 'etiketën elektronike të veshit' mund të verifikojë me saktësi numrin e fermerëve duke vendosur, skanuar dhe regjistruar
etiketa e veshit dhe regjistrimi inteligjent i informacionit të identitetit të derrave, në mënyrë që çdo bagëti të ketë një 'kartë identiteti elektronik' të gjurmueshme.”
Sipas përgjegjësit përkatës të Degës së Sigurimeve Popullore dhe Sigurimit të Pronës të Ya'an City, krahasuar me
etiketa tradicionale e veshit, "etiketa elektronike e veshit" ka karakteristikat e funksionimit të thjeshtë, identifikimit të saktë, gjurmueshmërisë, të lehtë
për të humbur, më shumë rezistencë ndaj konsumit, etj., që realizon kontrollin e gjithë procesit të mbarështimit të derrave të kompanisë, eliminon situatën
sigurimi i pamjaftueshëm, përmirëson në masë të madhe përputhshmërinë e sigurimit të industrisë së mbarështimit dhe ul rrezikun e biznesit.

Picc Ya 'an Branch mori drejtimin në përdorimin inovativ të teknologjisë elektronike të etiketës së veshit në Ya'an!(1)

Përveç kësaj, "etiketa elektronike e veshit" përdor një format të koduar për sigurinë dhe kundër falsifikimit.Në fund të nënshkrimit, DV celular
Fotot standarde të inspektimit përdoren për të përcaktuar me saktësi identitetin e subjektit të siguruar dhe softueri eksporton automatikisht
listën dhe analizon të dhënat në sfond.Nga ana e pretendimit, përdorimi i sondazhit të vetëndihmës në distancë të wechat, bllokimi i kohës, parandalimi i pretendimeve të përsëritura,
të përmirësojë afatin e kërkesave, të zvogëlojë kostot njerëzore dhe materiale.Përdorimi i "etiketës elektronike të veshit" zgjidh në mënyrë efektive problemin e informacionit
asimetria, gjenerimi automatik i skedarëve të menaxhimit, informacioni më i përsosur, mbledhja reale dhe efektive e të dhënave dhe më të sakta dhe
të dhëna të standardizuara të nënshkrimit dhe dëmeve.

Picc Ya 'an Branch mori drejtimin në përdorimin inovativ të teknologjisë elektronike të etiketës së veshit në Ya'an!(2)

Kompania jonë mund të ofrojë zgjidhje të personalizuara të etiketave të veshit të menaxhimit të kafshëve, mirëpritur të na kontaktoni.
https://www.mindrfid.com/animal-ear-tag-product/


Koha e postimit: Gusht-20-2023