kertu RFID

  • Custom Printing PVC 13.56Mhz HF Rfid Card For Enterprises/School/Club/Advertising/Traffic/Super market

    Custom Printing PVC 13.56Mhz HF RFID Card Kanggo Perusahaan / Sekolah / Klub / Iklan / Lalu Lintas / Pasar Super

    Kertu rfid HF 13.56Mhz ngetutake protokol ISO 14443A lan ISO 15693, ISO14443B.Padha duwe ukuran EEPROM amba, keamanan dhuwur lan customer bisa nulis tanggal ing saben bagean lan pamblokiran.Aplikasi liyane sing ditrapake.

    Bahan: PVC / PET
    Kekandelan: 0.84mm minangka kertu kredit utawa ketebalan khusus
    Lumahing: Glossy, matt, glitter, metallic, laswer, utawa nganggo overlay kanggo printer termal utawa nganggo lacquer khusus kanggo printer inkjet Epson
    Frekuensi: 13.56Mhz
    Chip 13.56Mhz Kasedhiya: MF K S50/MF 4K S70/Ultralight,ICODE SLI-X(1024bits),ICODE SLI(1Kb),ICODE SLI-S(2Kb),NTAG213/215/216,Desfire EV1 EV1 ,Desfire EV1 4K ,Tag-it HF-1 Plus(TI 2048, TI 2K), MF1K-Kompatibel: FM11RF08(F08)/Huada S50,MF 4K-Kompatible: FM11RF32/Huada S70,Utawa chip khusus liyane
    Aplikasi: Perusahaan, sekolah, klub, pariwara, lalu lintas, pasar super, parkir, bank, pemerintah, asuransi, perawatan medis, promosi, kunjungan dll.
    Leadtime: Biasane 7-9 dina sawise disetujoni kanggo kertu dicithak standar

  • Customized Design 125khz LF Rfid Smart PVC Chip Card For Parking/Bank/Government/Insurance/Medical care

    Desain Disesuaikan 125khz LF Rfid Smart PVC Chip Card Kanggo Parkir/Bank/Pemerintah/Asuransi/Perawatan Medis

    Pikiran nawakake EM4305, EM4200, EM4100, TK4100 (kompatibel karo chip EM4100), ATMEL T5577 lan kompatibel HID 125KHZ LF Kertu RFID Cerdas, biasane LF Kertu RFID Cerdas mung diwaca kaya EM4100, TK4100 lan TK410 ATM5 TK410 lan liyane. bit bisa maca lan nulis maneh data nang.

    Bahan: PVC / PET
    Kekandelan: 0.84mm minangka kertu kredit utawa ketebalan khusus
    Lumahing: Glossy, matt, glitter, metallic, laswer, utawa nganggo overlay kanggo printer termal utawa nganggo lacquer khusus kanggo printer inkjet Epson
    Frekuensi: 125 KHz
    125kz Chip Kasedhiya: EM4100, EM4205, EM4305, EM4450, TK4100, T5577, Hitag 1, Hitag 2, HTS256, HTS2048, Hitag UR064 utawa Kripik selaras liyane
    Aplikasi: Perusahaan, sekolah, klub, pariwara, lalu lintas, pasar super, parkir, bank, pemerintah, asuransi, perawatan medis, promosi, kunjungan dll.
    Leadtime: Biasane 7-9 dina sawise disetujoni kanggo kertu dicithak standar

  • Hot Sale Custom Combination Chip Dual Frequency Rfid Card/Hybrid Card

    Hot Sale Custom Kombinasi Chip Dual Frekuensi RFID Card / Card Sato

    Kertu rfid frekuensi ganda minangka jinis kertu induksi cerdas kanthi teknologi dhuwur lan fungsi lengkap.Kombinasi kertu frekuensi rendah, kertu frekuensi dhuwur lan kertu UHF uga dikenal minangka kertu frekuensi ganda.Utamane digunakake ing bank, sekolah lan wilayah liyane.

    Bahan: PVC / PET
    Kekandelan: 0.84mm minangka kertu kredit utawa ketebalan khusus
    Printing: Heidelberg offset printing / Pantone color printing / Screen printing: 100% cocog karo warna utawa sampel sing dibutuhake pelanggan
    Lumahing: Glossy, matt, glitter, metallic, laswer, utawa nganggo overlay kanggo printer termal utawa nganggo lacquer khusus kanggo printer inkjet Epson
    Frekuensi: LF + HF, HF + UHF
    Chip: ”Kripik ganda: gabungan 2 utawa 3 chip ing frekuensi beda kaya TK4100+Mifare 1k, Mifare 1k+Higgs-3
    Yen customer mbutuhake chip UHF liyane, kita bisa nindakake uga "
    Aplikasi: Kontrol akses, tiket acara, Game & Identitas
    Leadtime: Biasane 7-9 dina sawise disetujoni kanggo kertu dicithak standar

  • Access Control Smart NFC Original Fudan F08 RFID Chip Card

    Kontrol Akses Smart NFC Asli Fudan F08 Kertu Chip RFID

    Kertu Fudan F08 kasusun saka chip fm11rf08, antena lan basis kertu;ora nggawa sumber daya;entuk energi saka maca liwat antena kanggo bisa, lan komunikasi karo maca temen maujud dening teknologi frekuensi radio.

    Bahan: PVC / PET
    Kekandelan: 0.84mm minangka kertu kredit utawa ketebalan khusus
    Lumahing: Glossy, matt, glitter, metallic, laswer, utawa nganggo overlay kanggo printer termal utawa nganggo lacquer khusus kanggo printer inkjet Epson
    Frekuensi: 13.56Mhz
    Chip 13.56Mhz Kasedhiya: Kompatibel: FM11RF08(F08)/Huada S50,MF 4K-Kompatibel: FM11RF32/Huada S70,Utawa chip khusus liyane
    Aplikasi: Perusahaan, sekolah, klub, pariwara, lalu lintas, pasar super, parkir, bank, pemerintah, asuransi, perawatan medis, promosi, kunjungan dll.
    Leadtime: Biasane 7-9 dina sawise disetujoni kanggo kertu dicithak standar

  • Mifare card

    kertu Mifare

    Kertu Mifare nggunakake chip asli NXP, kaya NXP mifare classic 1k s50, NXP mifare classic 4k s70, NXP mifare Ultralight ev1, NXP mifare Ultralight c, NXP mifare Desfire 2k/4k/8k ev1, NXP desfire 2k/4k ev2 lan/8k ev2 NXP mifare plus 2k/4k etc.

  • High Quality 13.56Mhz Access Control Smart RFID NFC Cards

    Dhuwur Quality 13.56Mhz Akses Kontrol Smart RFID NFC Cards

    NFC minangka teknologi sambungan nirkabel sing nyedhiyakake komunikasi sing gampang, aman lan cepet.Dibandhingake karo RFID, NFC nduweni karakteristik jarak sing cedhak, bandwidth dhuwur lan konsumsi energi sing sithik.

    Bahan: PVC / PET
    Kekandelan: 0.84mm minangka kertu kredit utawa ketebalan khusus
    Lumahing: Glossy, matt, glitter, metallic, laswer, utawa nganggo overlay kanggo printer termal utawa nganggo lacquer khusus kanggo printer inkjet Epson
    Frekuensi: 13.56Mhz
    Chip 13.56Mhz Kasedhiya: Ntag213, Ntag215, Ntag216, Mifare 1k, Mifare Ultralight, FM08 adhedhasar syarat pelanggan.
    Aplikasi: Cepet mbayar, NFC mbayar, Iklan, Transportasi, Ratailer lan pasar Super, Hiburan
    Leadtime: Biasane 7-9 dina sawise disetujoni kanggo kertu dicithak standar

  • Wholesale Custom Logo Printing ABS RFID Clawshell Thick Card

    Grosir Custom Logo Printing ABS RFID Clawshell Card Kandel

    Paling kertu clawshell RFID ing frekuensi 125Khz lan chip Atmel: T5577 utawa chip E-Marine: EM4100, kita uga duwe opsi chip saingan kaya TK4100 kertu clawshell yen customer dibutuhake.

    Bahan: ABS
    Kekandelan: 1.8mm kekandelan utawa kekandelan selaras
    Ukuran: 85.5*54mm minangka kertu kredit utawa ukuran selaras
    Printing: Silk-screen printing, CMYK printing, laser printing etc.
    Jinis kertu: kertu barcode, kertu kosong, kertu chip kosong, kertu ID kandel, lsp.
    Chip: Opsional, 125khz: T5577, TK28, EM4200 etc. 13.56mhz: F08, MF S50, S70, Df EV1, Ultralight C, I.CODE SLI-S etc, 860-960MHZ: Alien H3 etc.
    Leadtime: 7 dina kurang saka 100.000pcs